Sirius – Elfsborg

Respektera bakruset!

Match: Sirius – Elfsborg
Spel: Hemmaseger
Odds: 3,00
Spelbolag: Quickcasino

📌  Hämta bonusen på upp till 500kr och boosten här!


Tyst! Lyssna! Hör ni? Det är ljudet av den sista skvätten etanol som droppar från Stefan Andreassons lever. Elfsborg har just genomfört sitt maffigaste arrangemang någonsin med allt vad det innebär. Gladiatorerna från Rom var på besök i Knalleland i torsdags med lapp på luck

an och tömning av alla kranar. Ogge Hiljemarks tacotrojka svarade för en maxprestation mot Roma och lyckades fälla den italienska vargflocken efter en straffspark signerad Michael Baidoo. På nattkröken spolade boråsarna själen med tequila innan de somnade med en skål salsasås på magen. Det skriker verkligen baksmälla i Uppsala och smäll på fingrarna för Pelle Frickadona och company som hyvlade ner sina armbågar mot Paulo Dybalas magrutor.

Sirius sköljde över Peking på Parken i veckan och har lagt ankare på den övre halvan, fyra poäng bakom Elfsborg, med fem rundor kvar på programmet. Christer Mattiassons mannar har revansch att utkräva efter den sena och orättvisa vändningen från västgötarna vid motsvarande möte på Studan förra året. Mattiasson vet precis hur svaga boråsare likt Andreasson är för sponken efter att de studsade runt i armkrok på Grand till ljudet av Sha-Boom på det glada 90-talet. Här ser Sirius sin chans att utnyttja slagläget till att låta Heier, Milleskog och Salech sätta press på gästernas bakfulla backlinje.

Eftersom krysset är dött tar vi den djärva vägen och jobbar in hemmasegern till trippeldegen!

📌  Hämta bonusen på upp till 500kr och boosten här!

Lycka till,
Greven