Veckans V75 Rubriker

V75-Rubriker | Örebro!

V75 från Örebro!

Örebro kör en ganska random V75 omgång rent sportsligt. Dock så har man äntligen lagt in den nionde propositionen som V75-2, ett lopp som känns olösligt och kommer kräva mycket streck. Det är oktober och det skräller lite mer än normalt så utsikterna för lite utdelning är klart bättre än snittet på V75 numera.

Vi vill även uppmärksamma att det är riktigt bra spelläge på Challenge hos Svenska Spel. Ingen satte den i lördags och 136k går över till morgondagens kupong. Med strax över 200k i omsättning kommer det vara en bit över 250k att dela ut och spelvärdet kommer vara skyhögt. Kupongen hittar ni här och Neves har kört upp lite andelar på hemsidan om man inte vill göra en egen lapp.

📌  Vi ses i streamen i morgon 13.00 för senaste nytt. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

I V75-7 har 3 Triton en väldigt lämplig uppgift och det bästa av allt är att hästen ännu så länge är kraftigt underspelad till 29% på V75-spelet. Senast valde Erik en invändig väg och man blev kvar med alla krafterna i mål, något man lär ha nytta av nu. Triton är mycket startsnabb så Erik får svårt att bomma spets om han väl skickar. Distansen känns väl spontant inte som någon fördel men hästen har vunnit över den tidigare och kommer leda loppet länge.

Vi får se lite i vart tjänsterna landar för detta är en badkarsvinnare som många spelare kommer snappa upp. Till 29% är det bara att spika i V75-7.

🔎  Bästa draget:

Jag är nyfiken på 3 Global Equity i V75-4. Nu är hästen spelad till strax under 10% så någon större skräll rör det sig inte om. Dock så finns det flera faktorer som gör att jag tror han har bättre segerchans än vad spelet indikerar. Hästen var klart bra senast och avgjorde säkert trots att det var hästar i vägen och han tvingades ut i spåren.

Nu är hästen anmäld barfota runt om och med jänkarvagn för första gången. Markus B Svedberg hade en trög första halva av året men nu har det lossnat ordentligt och hästarna går riktigt bra igen. Från spår två tror jag inte det blir något ledning utan Markus får bevaka sitt andraspår och lösa en bra position. Det finns en risk att många spelare upptäcker nyss nämnda faktorer och att det blir lite djungelvrål på hästen. Dock så kommer favoriten 7 Fniss fortsatt dra mycket spel så någon raket ska 3 Global Equity inte behöva bli.

🥶  Mest överspelade:

3 Make it Schermer I V75-5 har hög kapacitet men är också lite knepig. Senast var han ovanligt lugn och kunde slå ett ganska meriterat fält från dödens. Nu ska hästen mest troligt laddas och utrustas med amerikansk sulky. För mig låter detta som en cocktail som riskerar att göra hästen het samt att det ökar galopprisken. Sannolikt ska procenten ner då de tidiga V75-spelarna inte är så streckkänsliga men även om 3 Make it Schermer landar strax under 35% så är det inget för mig att gå på som favorit.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!
📍 Vill du köpa en Challenge andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

Erik Adielsson körde invändigt senast med 3 Triton trots att det fanns en lucka att backa ut i andraspår (Ja, jag hade lirat). Han fick en otroligt snäll resa och såg helt tankad ut i mål. Vinner med lucka den dagen.

Imorgon kliver han ut i en lämplig silverdivision och när han drog ett bra spår i V75-7 blev första tanken att singelstrecka honom. Han är anmäld med amerikansk vagn igen och kan öppna snabbt bakom bilen. Ledning är inte ett måste eftersom jag tror han är tuff nog att vinna från dödens.

Nioårig valack går jag inte på varje omgång men till 30% på V75-spelet känns detta som en bra spik att bygga runt.

🔎  Bästa draget:

1 Hildalgo Simoni har jag gått på mycket, speciellt på onsdagarna men det har inte klaffat. Rättare sagt har han gått i mål med alla krafter sparade. Senast fick han utdelning efter en rykande spurt och formen är fortsatt god.

Möter några bra här absolut men barfota runt om imorgon är intressant och kusken Alexander Kelm har 50% i platsprocent. Det är ändå något av reagera på. V75-2 känns öppet, jag kommer gardera och 6% på denna känns helt klart streckvärt.

🥶  Mest överspelad:

3 Make It Schermer har humör, det vet alla. Frågan är bara på vilket han vaknar på imorgon. Han kan gå bakifrån men även bli väldigt het i ledningen. Skulle det inträffa känns det givet att gardera honom till 44% i V75-5. Speciellt när han blir lämnad ensam i ledningen med bike. Det har skett förr, satt säga.

12 Sparkys Dream är stark och skall streckas på alla seriösa system, trots läget. I övrigt får man nog gå ”halvkort” som vi säger i streamen. Favoriten känns iallafall sårbar och jag försöker välta honom på lördag.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärde Profilbild
Spelvärdes gratislopp!

/ Kristofer Axén

I V75-1 så har 1 De Facto högst segerchans i kraft av att han är spetsfavorit och har 5/7 i den positionen. Men vi litar inte helt på honom med tanke på intrycket senast där han trots att det blev seger ramlade undan. Mest intressant i loppet är 4 Gunvald som varit riktigt fin i de två senaste och har en ruggig speed. Skulle han få hålet (knapp favorit dit) eller annan ryggresa blir han livsfarlig till låg procent.

Intressant är även 12 Global Embargo som har varit jättefin i de två senaste starterna. Visserligen tuffare emot nu, men han står sig bra rent hästmässigt här och till låga tre procent är han ett fynd!

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..