Hammarby – Djurgården

Extremt viktigt Stockholmsderby!

Spel: Under 2,5 mål
Odds: 1,975
Spelbolag: Bet365

📌  Registrera dig och rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) HÄR!


Det är alltid höga insatser i Stockholms derbyduster men sällan står lika mycket på spel som i eftermiddag.

Inför Allsvenskans avslutande arrangemang är ställningen följande:
1. Malmö 58 (27 matcher under bältet)
2. Hammarby 47 (26)
3. Djurgården 47 (26)
4. AIK 45 (26)
Övriga kombattanter är akterseglade i slaget om att lösa en pallplats.

Att Malmö FF hissar segersegel som vanligt är endast en tidsfråga, gårdagens kryss i Gurkstaden peggar upp för att mesta mästarna ska fira på hemmaplan om en vecka. Eller varför inte i kostym i eftermiddag?

Djurgården såg mer eller mindre klara ut i slaget om att lösa en Europaplåt och bli bäst i stan när halva serien lagts till handlingarna. Därefter har det vällt in grus i det blårandiga maskineriet i takt med att den mediaovänliga duon Bergstrand/Lagerlöf rapporteras vara dead men walking på Kaknäs.
1-1 på Finnvedsvallen och samma nuffror hemma mot nästjumbon Kalmar var inte i paritet med vad som förväntas av DIF som kliver in i samboderbyt i egenskap av underhundar.

Hammarby darrade i våras med Kim Hellbergs ungdomliga projekt men östgöten har fått fason på det grönvita torpet längs vägen. På de senaste 13 tävlingsmatcherna har Bajen bara en förlust, med uddamålet mot Gnaget i jordgubbslandet.
Hellbergs herrar har främst imponerat defensivt, endast 22 insläppta mål är andra bullar än under Steffe Billborns tid i klubben.
Sju raka allsvenska arrangemang med max två mål på tavlan synas hos Bajen som inom detta spann lirat dubbla mållösa matcher.
Just 0-0 blev även förra höstens derby mellan de grönvita och de blårandiga, varför det förväntas bli ett målkalas nu med maximalt mycket på spel är en smärre gåta.

Lycka till,
Greven