England – Italien

Repris på EM-finalen när Italien möter England!

Vi bjuds på en repris av den dramatiska EM-finalen som förra året avgjordes på straffar i Italiens favör efter en trio i missar av Rashford, Saka och Sancho. Den här vändan kommer matchen givetvis inte betyda lika mycket och Italien fortsätter att ställa ut startelvor långt, långt ifrån bästa möjliga.

Det kommer återigen med största sannolikhet bli en Englands-elva i absolut världsklass, mot en Italiensk elva mixad av upcomers och gamla rävar.

Spel: England -0.5 @ 1.81 / Pinnacle Sports

England

Ingen drömstart direkt för England på detta Nations League när endast en pinne spelats in på de två första matcherna. Det kunde dock varit värre, för pinnen mot Tyskland senast var inte direkt välförtjänt. En straff mot slutet räddade kalaset och vinner man över Italien nu på hemmaplan så är man ändå helt och hållet med i racet om förstaplatsen i gruppen igen.

Matchen spelas lite märkligt nog på Molineux Stadium i Wovlerhampton men att britterna kommer vara påslagna till max kan vi nog iskallt räkna med ändå. Lagets tyngsta förlust med råge kom som bekant mot just Italien i EM och att den Engelska fritösoljan redan börjats värmas på kan vi nog iskallt räkna med.

Revansch ska utkrävas och tre poäng är högst nödvändigt!

Italien

Bra jobbat av Italien att stå på fyra pinnar trots en rejält decimerad trupp. Vinsten senast mot Ungern var dock inte speciellt imponerande och likt England ska man vara glada med pinnen mot Tyskland.

Återigen bortamatch här och med spelare som Raspadori, Zerbin och Politano  i den förväntade startelvan är Italien givetvis underdogs. Stora sådana dessutom om du frågar mig.

Italien gör sällan dåliga landskamper men laget lämnar mycket att önska i rent truppmässigt.

Speltips England – Italien

England är piskade att ta tre poäng och ska dessutom drivas av enorm revanschlusta efter käftsmällen förra gången lagen möttes. Laget och flera spelare på det personliga planet har definitivt saker de vill uträtta mot just Italien för att få lite återupprättelse.

England spelar fortsatt en hejdlöst tråkig fotboll och Southgate börjar bli lite ifrågasatt. Man kommer troligen inte förändra något inför den här matchen heller men mot ett b-betonad Italien ska det räcka ändå.

Ställer England ut en elva i närheten av vad man gjort tidigare i gruppspelet så ska det här oddset ner!

Spel: England -0.5 @ 1.81 / Pinnacle Sports

 

Chatta