Lunchstream bild

Allsvensk satsning i stugan!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Allsvensk satsning i stugan. Var med och vinn Romme-paket!

Idag så startar stugan sin satsning på årets allsvenska säsong. Dybban och Giganten har läst på varenda millimeter av ligan och har fina långtidsspel. Vi kör igång en stream med analyser och gott snack på twitch.tv/thegamblingcabin. Kl 12 alltså.

Vi kör en tävling som är enkel.

– Lägg ett långtidsspel med valfri insats på allsvenskan/superettan på valfri spelsite. VIll ni stötta stugan och få en keps så signa gärna på ngn av våra partners. Spelbolag – Gambling Cabin Posta sedan screenshot på spelet på hemsidan/facebook. Inkludera gärna en snabb motivering så vi kan diskutera spelen i sändingen.

– Av er som gör detta innan allsvenskan drar igång så lottar vi ut:

1. Rommepaket!! Åk med stugan i påsk på stryktips och travhelg för två. Paket värt 4-5k
2-3 Stugankeps!

https://thegamblingcabin.se/t/allsvensk-satsning-i-stu…/3188

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Chatta