NHL Experten bild

Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks

[vc_row][vc_column][vc_column_text]God söndag

Efter en bombmatta med matcher under lördagen är det två matcher på menyn under söndagen. Förra veckan gav utdelning på tre av fyra spel, vilket får ses som godkänt. Det enda som fallerade var överspelet.

Nya tag. Jag tittar lite närmare på ett Anaheim Ducks som bör ha det relativt enkelt mot Chicago Blackhawks. Hawks spelade under natten mot söndag mot Ducks lokalrival Kings och föll till slut på sudden (4-3). I Orange County väntar ett Ducks som kommer in i matchen med två raka segrar. Ducks har tre segrar på lagens fem senaste möten, även om Hawks penalty kill har varit helt fläckfritt mot Anaheim under de tre senaste mötena. Med ett av ligans sämsta powerplay lär Ducks inte oroa på den fronten, men trender ska brytas. Överlag är Ducks ett betydligt bättre lag och mot ett Hawks som spelar back-to-back ska det inte vara några problem i min bok. Rak etta på Anaheim spelas till 2,05 gånger pengarna på Coolbet.

Ryan Getzlaf spelar för övrigt sin 1000:e match under kvällen. Sådana jubileum brukar göra att lagkamraterna ger lite extra till jubliaren i fråga. Det får mig att fingra på Getzlaf som målskytt till 3,40 gånger smeten.

Lycka till vid rygg![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]