Apan som försvann

SHIPPPPPP IT!

Det har väl inte gått någon i stugan förbi, men jag gjorde det. Jag tog min första WCOOP-titel. Och det var ingen liten heller. Lyckades riva hem WCOOP-34-M som vi pratade om i förra inlägget. Efter en 3handad deal där vi säkrade upp 175k$ så spelade vi om titeln och ytterligare 10k dollars. Efter snabbbust av brassereggen Kovalski1 så gjorde jag slarvsylta av kazaken 3DTemujin. Det var väl inte så mycket min förtjänst utan dealern verkade ha ett väldigt gott öga till mig. Men vem fan bryr sig? Skicka degen göbben!

Igår hade jag faktiskt ytterligare 2 WCOOP-finalbord. Först slutade jag 5a i WCOOP-50-M (55$ NLO8) för dryga 2200$. Ledde turren med 9 kvar så drömmen levde. Men NLO8 är ett oerhört skevt spel när det kommer till finalbordsstrategi, gissar jag. För vem vet ? 😀
Den andra kom i WCOOP-54-H (1050$ NLH PKO). Tyvärr blev vi förste man ut efter flippat med 88 v AJ mot den överenergiske twitchstreamern Arlie Shaban. Drygt 6k$ blev resultatet.

Det var ett ganska stort antiklimax med gårdagens grind då jag finalbordade de 3 sista turrarna jag spelade. Utöver de två ovan nämnda så blev det FT i stars Hot215 också. Kommer in 3/9 men plockar upp QQ mot chipleaderns KK efter bara ett par händer sen var det GG.
Så på de tre finalborden lyckades jag outlasta 2 spelare. WP mig!

Hade även ett finlöp i partypokers WPT500 för några dagar sen. Slutar på 18e plats med över 2200 startande. Får in det för top5 stack med AQ v JJ. Floppar både ess och dam men tyvärr synar river en sketen knekt. Surt sa räven men jag är inte riktigt i rätt position att klaga…

Imorgon är det dags för stream igen! Och vi har en riktigt kul dag2 att jobba in. WCOOP-51-H 2100$ PKO. Vi ligger 51/62 så mycket jobb att göra men vi är ITM och tagit en hel del bountys. Utöver det är det hela 6(x3) olika WCOOPevents! Och partypoker kör flertalet WPTturrar vi kommer lira också. Bland annat WPT#11 6max Championship vid 20.05.

Så missa inte att efter spellördag imorgon är det alltså äntligen dags för en WCOOP/WPT-stream igen.
Nu när ”the monkey is of my back” så känner jag mig oslagbar.
LETS FOCKING GO!

Chatta