ATP Cup bild

ATP Cup 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]I natt 3/1 är det dags för ATP Cup som tas upp i en ny tappning 2020. Efter ha spelats på grus i Tyskland tidigare kring vårkanten med måttlig succé försöker man nu ta det till en ny nivå och  ha det som en förturnering inför Australien Open. Hardcourt är underlaget.

Det kommer vara 24 länder indelade i sex grupper,

Austria
Belgium
Bulgaria
Canada
Chile
Croatia
France
Georgia
Germany
Great Britain
Greece
Italy
Japan
Moldova
Norway
Poland
Russia
Serbia
Spain
South Africa
United States
Uruguay

Därefter går ettan och de bästa tvåorna vidare till ett klassiskt slutspel med kvartsfinaler -> semifinaler -> final.

Under tio dagar ska man spela mycket tennis och på söndag den 12 januari ska ett vinnande land koras. ATP Cup kommer spelas i Sydney, Perth och Brisbane med en avslutande final helg från tors-sön i Sydney.

Som sagt många länder är med och nivån blandar och ger. Grekland kommer till spel med världsstjärnan Tsitsipas, men därefter har de ingenting att hurra över. Däremot ska nog Spanien, Tyskland, Ryssland Serbien, Canada och Australien ha goda chanser att gå till slutspel med starka uppställningar men håll även ögonen på outsiderna USA och Italien.

//Zivvi[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Chatta