David Neves Australien Open 2022

Australien Open 2022

David Neves är tillbaka med Australien Open!

Här kommer jag varje dag berätta om mina spel inför Australien Open 2022 som pågår mellan 16/1 och 30/1. Jag följer enbart herrarna och kommer posta mina spel på stugans hemsida, länk kommer att finnas på stugans Facebooksida. Jag kommer att posta mina inlägg ganska sent inför en tävlingsnatt så räkna med texter runt 22.00.

Jag gjorde ju just detta under Australien Open 2021 och det gick väldigt bra och intresset var stort. Bara för att jag vann mycket under förra årets turnering så betyder inte det att jag kommer vinna mycket under årets.

Units och sånt trams får andra syssla med men för att ge er en bild om hur bra ett spel är så kommer jag ha 100.000kr i startkassa inför turneringen. Jag vill verkligen vara tydlig med att startpengen inför ett sånt här event inte representerar min bankrulle. Jag har råd att förlora hela pengen och kommer ta en större risk än vad jag rekommenderar andra att göra om man arbetar utifrån en normal bankrulle.

Ni kommer märka ganska snabbt vad som är ett mediumspel och vad som är hög respektive lågspel. Men jag kommer spela på ett sätt där de 100.000kr förväntas räcka under hela turneringen. Jag kommer använda mig av alla tillgängliga bookies som finns. Allt från Asien till pinnen, betfair och vanliga EU-bookies. Jag kommer att spela där oddset är högst. Men räkna med att man kommer väldigt långt med betfair. Det går naturligtvis bra att köra allt på samma sajt om man mest vill hänga med för att det är kul.

Har man inte konto på Betfair så kan man signa upp här.

Har man inte konto på Pinnacle så kan man signa upp här.

Har man inte konto på Bet365 så kan man signa upp här.

Jag kommer sitta uppe varje natt under dessa två veckorna och se så mycket jag kan. Jag kommer till varje spel posta en kort motivering men det blir inga biblar utan ni får göra en bedömning utifrån insatsen jag presenterar hur bra spelet är. Jag kommer skriva ut oddset som jag spelar till, är insatsen högre så finns det en högre marginal om oddset har gått ner lite. Är insatsen lägre och oddset har gått ner när ni läser texten så var lite mer försiktiga.

Jag kommer endast att spela och bokföra pre-spel. Jag spelar live ibland men det är omöjligt för någon att följa så det struntar vi i här. Historiskt så är mina bästa spel pre och det är där jag har vunnit mest. Kanske 90% av mina spel kommer där så det ska inte spela någon roll.

Jag har full respekt för att många andra i stugan också följer tennisen. Vissa är säkert bättre än mig och tycker ni annorlunda i en subjektiv bedömning så behåll det för er själva, jag kommer inte ha kraft och lust att gå in i längre diskussioner om ur vi har tolkat en tidigare match. Jag känner många inom tennisen och har daglig kontakt med folk på plats som ser och hör grejer. Allt från tv-folk till lite annat löst folk som reser med tennisen.

Det stärker förutsättningarna för att saker så gå bättre men är långtifrån en garanti utan det är mitt egna jobb med att se och tolka matcher som är grundbulten till att jag, och ni som hänger på, ska kunna vinna. Däremot så får ni gärna skriva under kommentarerna om det är någon information som jag har missat. Raka fakta tar jag mer än gärna emot, till skillnad från subjektiva diskussioner.

Jag kommer vid inlägg varje dag posta en kort summering om hur gårdagen slutade och vad saldot ligger på totalt så att det blir lätt för alla att hänga med. Räkna med att det kommer väldigt mycket spel i början då det är extremt mycket matcher, bara efter några dagar kommer antalet avta så var beredda på betydligt färre spel efter bara några dagar.

Och kom ihåg. Spela är och ska vara kul, räkna aldrig med att vinna. Framförallt inte om du ryggar blint.

Startsumma: 100.000kr

Spetips dag 1, hittar du HÄR!

Chatta