Big9 Bengt Sonnert

Bengans Big 9-Krönika 3/12

Snabba puckar när den nya Big9-kupongen kom ut direkt när sista gruppspelsmatcherna avslutades. Jag gick in i labbet och räknade ut oddsen på alla olika utfall, perfekt att använda som fusklapp när man ska lämna in.

Odds fotbolls-vm

Notera att det är en hel del stora favoriter på kupongen och vi måste spika några dem för att inte sväva iväg. Men notera även att oddsen på favorit+under ofta är liknande som favorit+över. Detta kan vi utnyttja på veckans rad.

Big 9 kupong

Spikarna: Jag väljer att spika England+under. Oddsmässsigt har den lika stor sannolikhet som övern och jag tror på en tight match där England vinner till slut. Jag gör samma sak även i Argentina-Australien, där Messis gäng vinner matchen. Men slutspel är ofta tight och Argentinas försvar är otroligt solitt, trots plumpen mot Saudi. 2-0?

Dragen: För att ha chans till lite större utdelning så bör vi ta bort någon eller några favoritutfall. Jag väljer att vaska Nederländerna och hoppas att USA kan fortsätta göra ett bra VM. Skulle man gå på insatser enbart under mästerskapen så skulle jänkarna värderas minst lika högt som Nederländerna, men de oranga är ändå knappa favoriter. Jag gör samma sak i Japan-Kroatien där jag hoppas på en tight undermatch, som säkert kan gå till förlängning och straffar.

Wildcardet hamnar mellan Portugal och Schweiz. Ostarna var inblandade i en kaotisk tillställning mot Serbien och jag hoppas även de kan göra denna matchen spännande till slutet.

Chatta