Bournemouth – Tottenham

Bournemouth – Tottenham

Den tidiga matchen i PL och jag har en spelide. Bourne har varit väldigt uppochner under våren. Massor av skador men har ändå lyckats prestera bra i vissa matcher. Nu ser det återigen ut att vara fullt i sjukbäddarna och uppåt 5 startspelare kan vara borta.

Spurs måste vinna denna för att säkra CL-plats. De har en minst lika viktig match i veckan mot Ajax men de har inte sett kul ut på slutet. Om det är pga skador, spelschemat eller om de bara presterat lite sämre vete tusan. Koreanen Son är i alla fall tillbaka på topp och han kan kanske vända trenden.

Min styrka och ibland svaghet som bettare är att jag försöker hitta värde i sidor som ingen annan är sugen på. Jag har körde spurs i bägge deras förluster nu men var det dåliga spel? Ja till prestationerna var det så, men jag hade gjort spelen 100/100 med tanke på oddsen. Det är lite samma sak här. oddset är för högt. Nu hoppas vi på spurs!

Spel: Tottenham@1,89 Bethard.

Signa genom stugan och få en “SÄTT DIG NER”-mugg. Fyll i formuläret!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100