Boston-Toronto-19

NHL Slutspel – Game seven

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Boston-Toronto (Game 7)

Nu är det äntligen dags för de riktigt svettiga matcherna. Vi får de närmsta två nätterna uppleva hela tre stycken sjunde avgörande i Stanley Cup-slutspelet. Men jag tänkte att vi börjar med en av nattens två matcher. Boston-Toronto. En av de på förhand absolut tyngsta mötena i mina ögon.

Vi får en repris från förra året. Game 7 i Boston och frågan på allas läppar är “Har Toronto lärt sig något från förra året?”

Matchserien i sig har varit svårt att få grepp om. Ena matchen är man beredd att gå allin i livet på Toronto, för att i nästa match undra vad i hela friden de håller på med.

Även Bostons fruktade första line med Bergeron, Pasta och Marchand har blandat och gett. Någon jämnhet har inte riktigt gått att se i något av lagen. Om man istället tittar på vad som är annorlunda denna gång jämfört med förra årets avgörande match från Torontos sida, så säger jag Auston Matthews och Frederik Andersen. Dansken har helt klart varit den bästa spelaren den här matchserien och Matthews spelar på den nivån som behövs för att laget ska kunna ta nästa steg. Mycket beror givetvis på att man denna gång har Tavares som matchats mot Bostons förstafemma, vilket frigjort Matthews lite i år.

 

Boston, med Bergeron i spetsen gör sin 11:e Game 7 i karriären och har mestadels positiva minnen från de här matcherna. Han var med 2013 och 2018 när Toronto besegrades i just en sådan match. Så erfarenheten och rutinen är helt klart i Bostons favör. Sett till spelet har Bergeron varit bra, men absolut inte sitt bästa jag. Så här finns det i mina ögon sparkapital. Om någon kan steppa upp i en sån här match, så är det han.

Sett till hela matchserien så tycker jag det är helt logiskt att det står 3-3 i matcher och jag håller Boston som en liten favorit i natt. Men sett till oddsen så lockar inte spelet på Boston utan Toronto ML som står i 2.20.

 

Mitt Spel: Toronto ML 2.20
Spelen finns på Svenska Spel och BetHard
[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta