Hurricanes-Islanders bild

Carolina Hurricanes- New York Islanders

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Carolina Hurricanes- New York Islanders

Nu är det dags för den tredje drabbningen i den här matchserien. Helt plötsligt har favoriterna i den här matchserien Islanders ett 2-0 underläge att hämta igen efter de två inledande hemmamatcherna.

Det kan låta kämpigt, men trots det tycker jag de ska vara hoppfulla på Long Island. Laget har spelat bra, men inte riktigt fått den utdelning det förtjänat. Rättvist hade nog varit 1-1 i matcher, med en ledning på poäng för Islanders. Slår vi till exempel ett öga på expected goals, så ser vi att Islanders vann båda tillställningarna.

Skadeläget

Skadelistan växer allt längre för Carolina, som sen tidigare haft problem med frånvaron av Martinook, Ferland och Svechnikov. Lägg där till Petr Mrazek som varit osant bra det här slutspelet på den listan. Han tvingades utgå senast. Dock behöver inte det vara något jätteavbräck om Mcelhinney håller den fina nivå han gjort den här säsongen. Men det är alltid ett stort frågetecken, när förstaspaden har stått på huvudet och andramålvakten ska kliva in i bilden mitt i en serie såhär.

Spelet

Jag tror man ska vara lite lugn med insatsen här och se hur statusen är på Svechnikov och Martinook. Men jag räknar med att minst en av dom inte spelar. Man ska visserligen inte underskatta den moralen som finns i laget. Ruskigt imponerande vad de lyckats göra än så länge.

Hur som helst så tycker jag inte att Carolina ska vara favoriter här, utan att det är närmare en slantsingling och spelar därför ett par kronor på Islanders ML till 2,10.

Speltips: Islanders 2.10 ML Bethard

//Vichyn

Stugan har kanondeal med Bethard och du får både den bästa bonusen och en ”SÄTT DIG NER”-mugg när du signar genom vår länk nedan. Fyll i formuläret när du signat upp så skickar vi muggen så fort det bara går. Signa HÄR!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta