Chelsea – Watford

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Chelsea – Watford

Jag rankade i vintras Chelsea som det tredje bästa laget i PL. Då låg de långt efter topp 3, men de verkar ha god chans att kunna komma ikapp och förbi. Detta är en do-or-die match i CL-racet och Chelsea måste vinna för att vara helt säkra.

Chelsea dubbelspelar och fick 1-1 borta mot Frankfurt i Europa Leauge. De var dock bättre laget och ser ut att kunna avancera till final där. Hazard bänkades från start vilket betyder att han kommer spela här. De saknar den starka mittbacken Rudiger men annars är truppläget bra.

Watford har gjort en kanonsäsong men nu borde de börja ladda för FA-cupen. Racet om 7e-platsen är kört i och med att Wolves och Everton vann. Samtidigt har de sett lite sämre ut på slutet och detta kommer bli en tuff uppgift. Truppläget ser annars bra ut.

Jag tror att oddset på Chelsea är för högt. Det borde kunna gå ner och tror även att det är ett fint läge för att hemmalaget fixar CL-platsen.

Spel: Chelsea -1,5 @1,98 Svenska Spel

//Bengan[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]