Allsvenskan bild

Den blomstertid nu kommer

Det finns en hel del unga intressanta namn i årets Allsvenska. Jag tänkte att jag ska orda lite kort om dem som jag finner intressantast. Kommer givetvis missa en del namn. Men hur som helst; here it goes…

Pontus Almqvist – IFK Norrköping

Det skulle inte förvåna mig nämnvärt om Pontus blir hela Allsvenskan nykomling. Det jag har sett av honom under framförallt försäsongen och Svenska Cupen väcker min nyfikenhet enormt. Kvick, teknisk och en bra avslutare. STARK HUVUDSPELARE I min värld kan Pontus både användas centralt på mifältet och i anfallet. Får han bara chansen att anpassa sig till Jens Gustafssons spelsätt kan han ordagrant göra chaos 2019. Han gör sina mål i U21 matcherna redan och får fina omdömen överlag. Så lägg namnet Pontus Almqvist på minnet!

Bilal Hussein- AIK

Visst, jag har inte sett Bilal spela jättemycket. Men det lilla jag själv sett och det jag har läst får att fundera på varför han inte fått än mer speltid. Kan det vara fysiken? Nej det tror jag inte. Han har en riktigt fin passningsfot och spelsinne verkar det inte vara några fel på. Jag ser det inte som helt orealistiskt att han redan den här säsongen gjort sig förtjänt om en plats på AIK’s mittfält.

Arvid Brorson – Örebro SK

Nej någon nykomling är han inte längre. Dock fick han säsongen 2018 förstörd p.g.a skador. Får han vara hel och frisk så tror jag att han kommer att vara given som en av två mittbackar hos Axel Kjälls Örebro. Arvid läser verkligen spelet helt fantastiskt!

Edward ”chili” Chilufya – DIF

Innan han ådrog sig en skada i Svenska Cupen så var han kanske Djurgårdens hetaste spelare. Forwarden/Yttern besitter en tekniskbriljans med en fart som man bara kan imponeras av. Får ”Chili” vara skadefri så finns det stora möjligheter han överglänser både Örnen och Turray.

Isak Bergmann Johannesson – Längre text kommer vartefter.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]