Miljonregn

Dybbans Succéhelg – 3.2 Miljoner inspelat

13 gröna bockar & 3.2 Miljoner

När röken lagt sig stod han där ensam på toppen med tre kuponger i näven. Två trettonrättare från lördagens stryktips och en europatipsrad med tretton gröna bockar för totalt 3.2 Miljoner kronor.

Dybbans andelar hittar ni som vanligt här

Det började i lördags med en fantastisk stream där Dybban, Bengan, Giganten och Timman gästades av hockeyproffsen Jonas Junland och Christoffer Ehn. Ett tag var det hela havet stormar både på streamen och kupongen. När slutsignalen gick så stod det klart att dybban hade två levande kuponger inför Villa-City med helgardering och X2. Det hela slutade som alla vet i ett kryss och 1.3 Miljoner kronor per kupong. Vi fångade dybban och ställde några korta frågor om helgen som var.

Hur är läget nu när du hunnit landa lite?

Det känns riktigt bra såklart! Det gäller att uppskatta de här tillfällena med tanke på att det kan gå väldigt långa perioder mellan de gånger man sätter 13-rätt med en större utdelning som det gjorde i helgen. Sen börjar givetvis hjärnan att leta efter scenarion hur det kunde gett mer, eller man rent av hade kunnat bli ensam. Hade till exempelvis West Ham klarat VAR-granskningen mot Chelsea, så kunde det seglat iväg ordentligt. Men jag är såklart supernöjd.

Vad är du mest nöjd med på dina Stryktipskuponger?

Jag måste ändå säga att jag är extra nöjd med att jag gick hårt på Brentford och Wolves, samt vikta hårt emot Birmingham i matchen mot Preston. Det gav mig möjligheten att till exempel få till garderingarna i City-matchen.

Stryktipset miljonvinst

Söndagens Europatips

Vi fortsätter helgens resa med söndagens Europatips där det gick som på vatten. United, Brighton, Djurgården och Verona spikades av och Glabach plockades bort. Inför de sena matcherna satt Dybban med en gubbe i den franska matchen mellan Nice-Monaco, som länge tickade 0-0. Men i den 69:e minuten klev Breel Embolo fram och naglade dit segermålet för Monaco, vilket resulterade i 13-rätt och ytterligare 692,000kr till andelsköparna.

13 rätt europatipset

Till sist har du några tips och råd till stugans Community?

Tänk långsiktigt i ditt spelande och var inte rädd för att ta jobbiga beslut. Plockar du bort någon eller några större favoriter, kombinerat med tex en chansspik så kommer sannolikheten för att du gör bra rader öka markant. Samtidigt kommer utdelningen bli riktigt bra när du väl träffar rätt.

Stort grattis dybban och lycka till framöver!

För er som missat att följa gubbarnas goa snack i podden varje vecka, så hittar ni den här!

 

Chatta