CSGO Blast Major Paris

Esportvecka – Blast Paris Major

Nu kickar vi igång Esportveckan i stugan!

Den här veckan så ska det avgöras vilket av de 16 lagen som tar hem titeln i Blast Paris Major. Nu i skrivande stund är Heroic och Vitality klara för kvartsfinal efter att ha vunnit de inledande matcherna, medan FURIA och 9INE fått respass efter att ha gjort raka motsatsen.

Vi kommer att göra en extra stor satsningen denna vecka med dagliga speltips från Emil, som redan körde hårt förra veckan. Utöver det så kommer vi att streama klockan 12:00 på onsdag, lördag och söndag inför varje slutspelsrunda!

Idag möter de sex lagen som har 2-1 i matcher varandra, där de tre vinnarna avancerar till kvartsfinal och förlorarna får ladda om. Samtidigt möter de sex lagen som har 1-2 i matcher varandra där förlorarna åker ur turneringen och vinnarna får chansen igen under tisdagen. Med andra ord så möter de sex lagen som har 2-2 i matcher varandra imorgon om de tre sista platser.

Streaming på Twitch:

Onsdag 12:00 inför Kvartsfinalerna (Repris onsdagens stream på youtube här)
Fredag 12:00 inför Semifinalerna
Lördag 12:00 inför Finalen

Tabellen måndag förmiddag:

tabell blast paris major

Dagliga speltips från Emil hittar ni här

Vill ni tugga esport och få spel under dagen så rekommenderar jag er att joina stugans discord där både jag och många andra tuggar gött och lägger ut spel till matcherna. Joina här