Fotboll-premier-league-speltips

Fantasy Premier League med 500,000kr i potten!

På Lördag 16:00 är det Premier League igen och Bethard fortsätter att smaska på med 500,000kr i deras stora veckoturnering.

Den 15 november släppte regeringen på restriktionerna kring spel, vilket nu innebär att Bethard har en trevlig sportsbetting bonus på 100% upp till 1000kr som ni kan hämta här.

Fantasy Premier League 500,000kr GTD

Fantasy
Det finns tre olika alternativ om man vill testa på Bethards Fantasy till helgens premier league. Det finns som ni ser i bilden ovan tre olika inköpsnivåer och likaså garantier. Main har ett inköp på 150kr och en garanti på en halv miljon kronor. Man har en budget på 108 Miljoner som man ska fördela på 11 spelare. Den dyraste spelare just nu är Mohammed Salah som kostar 14.7 Miljoner i hemmamatchen mot Southampton, medan de billigare alternativen finns i United laguppställning mot Chelsea till exempel.

Vad händer om min spelare ej startar?
Skulle inte din spelare starta, så byts det billigare alternativet in (ex: Har du valt Salah och han är skadad, så får du in Mané)

Hur länge spelas turneringen?
Turneringen startar klockan 16:00 på lördag och spelas fram till söndagen där den avslutas med matchen mellan Chelsea-United klockan 17:30.

Hur räknas poängen?
Fantasy poängräkning
Har ni frågor om hur fantasy premier league fungerar, så kan ni gå med i vår Discord och ställa frågor:
Till Discord

Hämta din bonus och boosta din fantasyrulle: Gamblingcabins bonus på 100% upp till 1000kr