Fotbolls VM

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Italien – Brasilien

Det brasilianska laget lever mycket på sin historik. Efter att ha sett de två första omgångarna i gruppen så har de inte imponerat. Trots medrigg med VAR och ledning med 2-0 tidigt så lyckades de inte hålla Holland stången. De är dock redan vidare som en av de bästa treorna.

Italien däremot har gjort 2 imponerande matcher. En poäng räcker för gruppseger. Som lagen har sett ut så har jag svårt att se att Brasilien ska vara så klara favoriter. Det finns bra chans för Italien att vinna denna, men eftersom X är bra för bägge så väljer jag en pluslina.

Spel : Italien +0,25@1,85 Leo Vegas[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Stugan har en väldigt bra öppningsbonus med Leo Vegas:

  • 100-499kr ger 500% upp till 500kr
  • 500kr+ ger 200% upp till 2000kr.
  • Omsättningskrav: bonusbeloppet x8 (minsta odds 1.50), omsättas inom 30 dagar. Insättningar med Skrill/Neteller gäller inte.

Länk HÄR![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta