NHL Experten bild

Helgens NHL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hola!
Jag spelar för skojs skull, vilket jag hoppas att ni andra gör också. Men visst är det lite irriterande? Jets mot Oilers blev 0-0 (!) efter både full tid och förlängning. Det är inte ofta man ser det. Nåväl.

Tittar mot Texas och mötet mellan Dallas Stars och Pttsburgh Penguins i afton. Lagen har precis omvänd form de senaste fem matcherna. Dallas har tre raka segrar efter två förluster och Pittsburgh har tre raka förluster efter två segrar. Lagen har mötts en gång tidigare den här säsongen och då vann Pens med 4-2. Pens saknar fortfarande pucksnillet Malkin men det gjorde man även förra gången. Och med Sidney Crosby i form (14 poäng på 10 matcher) känns ändå Pens inte orimliga här och moneyline finns hos Coolbet till 2,30 gånger pengarna.

Pittsburgh snittar 4,5 mål framåt på bortaplan. Dallas snittar 2,5 mål hemma. Visserligen släpper Pens in en del mål (3,25 borta) Men Dallas, som snittar 33,25 skott på mål på hemmaplan är än så länge relativt ineffektiva – rentav oskarpa.
Över 5,5 mål spelas också med en liten slant. 1,95 (CB) är ett bra odds i en liga som överlag snittar drygt sex mål per match.

I korthet: Colorado Avalanche – Anaheim Ducks, nedslåpp 02:00 söndag morgon
Har ni också noterat att Nathan MacKinnon har gjort poäng i samtliga tio matcher som Avs har spelat? Karln är ett unikum. Avs spelar visserligein back-to-back ikväll. Men 6-1 på Vegas under fredagen imponerar. MacKinnon att göra mål spelas. Finns till 2,17 gånger pengarna hos Svenska Spel.

Montreal Canadiens – Toronto Maple Leafs, nedsläpp 01:00 söndag morgon
Leafs blandar och ger och det här är en coin flip i mångt och mycket. Habs vann lagets första möte med 6-5 efter straffar i Toronto efer att man vänt Leafs 4-1 till egen ledning 5-4. Leafs ställer troligen Michael Hutchinson i mål och man har ärligt talat inte imponerat med honom mellan stolparna. Inte hans fel hela tiden, men det känns osäkrare. Ett ojämnt Leafs mot ett Habs som verkar trivas mot sin konkurrent. Moneyline på Habs till 1,77 hos CB spelas.

//Sixten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]

Chatta