Kanonstart för andelar!

Bra start för andelar i Stugan!

Nu är säsongen äntligen igång och gubbarna öppnade på att alldeles lysande sätt genom att nagla dit ett av On-Streamsystemen både under lördagens Stryktips och söndagens Europatips. Lördagen resulterade i hela fem trettonrätters, där Timman levererade två stycken, Bengan ett, vår andelsmagiker Mavvis ett och sist men som sagt inte minst Bengan & Gigantens system på Twitch. Totalt landade 13-rätt in på ca 190,000kr.

Vinst Stryktipset

Söndagens Europatips var desto mer favoritbetonad och mycket talade för att det kunde bli utdelningsfattigt, men i och med att bland annat Malmö, United, AIK och Djurgården inte lyckades vinna så blev det fina 340,000 kronor på ett ungefär för 13-rätt. Dybban och Bengan hittade dit med varsit system och återigen så löste Bengan & Giganten ett on-stream chans för 78kr/andelen. Cirka 83 gånger pengarna.

Vinst Europatipset

Tack till alla som visar förtroende för stugan och hänger med i Twitchsändningar, facebookgruppen och andra kanaler. Vi ses igen under veckan när vi ger oss i kast med torsdagens Europatips, lördagens stryktips och söndagens europatips. Allt streamas såklart på vår Twitchkanal! För exakta tider kolla in vårt schema här!

Du hittar alltid våra andelar på andelssidan!

Våra vinster på andelsspelen hittar du i Skrytbåset

Chatta