SM 6-Max bild

LIVE! SM i 6-Max

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Titta på livevideo från TheGamblingCabin på www.twitch.tv[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]SM i 6 max!

I helgen smäller det ordentligt. På fredag kl 19 är det SM i 6-max och på söndag är det Main Event. Stugan slår på stora trumman och kommer att streama bägge eventen och siktar på att skicka minst en person till Las fakking Vegas.

$55 6-max fredag kl 19. Regga tidigt, vi kommer lotta ut en valfri stuganpryl (keps, kortlek, mugg eller mössa) varannan timme från kl 13 fredag till er som reggar innan dess och har skrivit ert nick i kommentarerna.

Main event söndag 5e maj kl 19.

Vinner du 6-max eventet så får du spinna på hjulet. Annars får den som kommer längst en Main event biljett+keps. Vi kör dessutom Bountys på Bengan, Giganten, Vichyn och Hasleloren i form av varsin Main Event biljett!

Vinner du MAIN EVENT med stugan kan du boka flygstolen bredvid giganten och förbereda dig för din livs finaste Vegasresa!

För att ha chansen till detta måste du göra en motprestation:

Byt till stuganloggan på party. Kugghjulet till höger i klienten så byter du bild till denna: LOGGA
Skriv ditt nick i kommentarsfältet (innan latereg stänger) på fejjan eller i inlägget på forumet.
Har du inget partypokerkonto, regga genom stugans länk!
Vid problem med konton kontakta Manda på party!
Slakta!

Info om Bonus via Stugan: HÄR![/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]