pool vs chelsea bild

Liverpool – Chelsea | Supercup

SPEL

Speltid: 20.59 Onsdag
Odds: Chelsea +0.75 @2.1
Spelbolag: Bethard

Spel :
Chelsea +0,75@2,1 Bethard
Chelsea +0,5@2,38 Betfair Exchange

Ikväll är det dags för supercupen. Det kanske inte är CL-final men titel är titel och dessa bägge lag lär inte se matchen som en träningssession. Räknar med bra laguppställningar och att det smäller i närkamperna.

Liverpool började med storvinst över Norwich. Spelet var dock inte så övertygande som många verkar tycka. Norwich fick mycket chanser och med lite tur kunde de ledat med ngn boll efter 30. Istället hade de 3-0 i baken och sen var matchen slut. Dock vet vi att Liverpool är ett av de bästa lagen i Europa och favoritskapet är självklart.

Chelsea har det tungt. Vi spelade Man United i helgen och fick bra betalt. Startelvan som skickades ut ser bräcklig ut och det såg svajigt ut bakåt. Däremot borde de gjort ngt mål då de hade både stolpar och ribbor och många fina lägen. Stort frågetecken igen på Kante, då han verkar åkt på en mindre skada.

Jag tycker att oddset är för lågt på Liverpool här. Det har gått upp lite men det finns fortfarande värde. Tycker själv att de borde stå i över 1,8. För den försiktiga, avvakta startelvor som kan avgöra mycket hur oddsen borde sitta.

//Bengan

Skapa konto på Bethard HÄR.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta