Sharks.Avalanche.bild

Nattens NHL

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][vc_column_text]San Jose Sharks – Colorado Avalanche | Spelstopp 03:59

I natt rullar slutspelet i NHL vidare med en riktigt trevlig match. Om mötet mellan Islanders och Carolina innan handlar om två lag maskiner, så handlar det här mer mötet mer om de skinande stjärnorna.

Efter en sinnessjuk vändning i Game 7 och ett mäktigt övertidsavgörande för San Jose, så väntar ett utvilad Colorado. Ett Colorado som mer eller mindre slaktade förhandstippade Calgary med sin otroliga fart och finess. Kedjan med Landeskog, Rantanen och slutspelets just nu bästa spelare Nathan Mackinnon.

Grundseriens matcher slutade med tre segrar för San Jose och det ser ju ut att vara ett enkelt speltips. Men det är andra förutsättningar nu, så jag håller mig borta från den marknaden så länge.

Segern senast blev dyrköpt, då Pavelski utgick med skada. Samtidigt har man sen tidigare Joonas Donskoi på skadelistan. Sen är jag lite frågandes till Erik Karlssons status. Han har inte alls något klipp i åkningen och min känsla är att skadan han tidigare under säsongen ådrog sig ligger och gnager, eller bara helt enkelt hämmat hans träning. Kan det ställa till problem i Colorados snabba spelvändningar?

I Colorado är de flesta frågetecknen istället positiva. Cale Makar har kommit in och gjort fint ifrån sig, samtidigt som Tyson Barrie sett riktigt fin ut. Kan de fortsätta spela på den här nivån? Vad gäller backbesättningen i övrigt så skrämmer den knappast någon på pappret och frågan är hur de står sig mot Sharks.

Grundseriens matcher:

2 Jan, 2019 –   SJ 5, COL 4
1 Mars, 2019 – SJ 4, COL 3
6 April, 2019 – SJ 5, COL 2

Min känsla är att det kommer vara öppna spjäll i den här matchserien. Böljande fartrik hockey med många farliga målchanser åt båda håll. Grubauer har sett bra ut i sina matcher mot Calgary, medan Jones i vanlig ordning sett svajig ut. Positivt för honom är dock att han fick avsluta matchserien mot Vegas med några riktiga monstermatcher. Dock mycket på grund av Vegas tafatta avslut. Som ni ser har dessutom samtliga grundseriematcher slutat med målkalas.

Jag förväntar mig en sevärd matchserie med mycket mål och lirar därför över 5,5 mål i första mötet. Även i den här matchen så har vi ett litet utstick i odds på Svenska Spel där den står i 1,70. Det kan jämföras med Pinnen som ger 1,67 och Kambi som ger 1,65. Mitt största speltips är dock att alltid försöka hitta ett så bra odds som möjligt, oavsett vad du spelar på.

Spel: Över 5,5 Mål till 1,70 
Spelstopp 03:59[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]