Speltips NHL

NHL Fantasy på Bethard

NHL Fantasy på Bethard

Vi har gått och trampat i snart två år i väntan på en full säsong med NHL och nu är det äntligen dags. Natten mot Onsdag kickar det igång med två fina matcher. Regerande mästarna Tampa Bay tar sig an ett skadedrabbat Pittsburgh med varken Crosby eller Malkin i Line Upen. Ut i väst så kliver Seattle in i finrummet och börjar resan i självaste Vegas. Svårt att önska sig en mer sevärd första match faktiskt.

Men nu är det fantasy vi ska fokusera på och Bethard har för första gången en säsongsliga för NHL (Tidigare bara kört daily fantasy)

NHL Fantasy – Spela med stugan & få 100kr bonus här!

NHL Fantasy

Ligan kostar 121 kronor att delta i och har en prispott på hela 151,680 kronor. Man tar ut 1 Målvakt, 3 backar och 4 forwards. Skulle inte målvakten man valt starta så ersätts den med en backup målvakt. Första matchen är den 13 oktober 01:30, men det går bra att registrera sig fram till på lördag. Mer information om upplägget och poängsättning finner ni nedan.

Transfers:
Man har som vanligt 1 fri transfer mellan varje omgång och man kan spara sin transfer till kommande runda om man vill. Dock max 2 stycken precis som i övriga fantasyspel. En skillnad här är dock att man inte kan göra fler transfers mot poängavdrag.

Wildcards:
Du har 2 Wildcards, det ena före 24 februari och det andra efteråt.

Deadline:
Man kan ändra sitt lag fram till matchstart av den tidigaste matchen den aktuella rundan

Late Registration:
Det är möjligt att gå med fram till Lördag den 16 oktober. Registrerar man sig sent, så får man börja med 95% av genomsnittspoängen.

Poängsättning:

Poäng NHL Fantasy

Mer information om regler här: https://www.bethard.com/sv/fantasy/support-questions/fantasy

Saknar du konto hos Bethard, så kan du skapa ett här och dessutom supporta det vi gör:
Registrera dig på Bethard

Så här kan ett lag se ut:
NHL