Perry vinner 290K

Perrymejsen tar sin största onlieseger hitills!

Jerry ”Perrymejsen” Ödeen slår till igen

Jerry har stått för många fina prestationer på slutet. Efter att ha tagit back 2 back SM-titlar på stream i höstas genom att vinna 7-korts stöt och Omahan, så slog han nyligen till och vann anrika CPW på hemmaplan för drygt 326,000kr. Men som lök på laxen slog han alltså till med en seger i Pokerstars New Yer Series Main Event. En turnering där startfältet bestod av spelare ur den absoluta världstoppen och en vinnare som skulle ta hem ett förstapris på 290,062$. Vi fångade honom för en intervju, som ni kan läsa lite längre ned på sidan!

Vi följde turneringen redan från att det var 15-20 spelare kvar dagen vid sidan om hockeyn och fick se Jerry splitta AK mot AQ. En pott som inneburit Chip Lead strax innan finalbordet. Istället förlorades en flip som ledde till dessa förutsättningar inför tisdagens upplösning ⬇️

New year series poker

Här hittar ni Highlights och Allin-situationerna från Perrymejsens finalbord

 

Hur är känslan nu, har du hunnit landa lite i det hela?

Ja nu så här 24 timmar senare så har jag nog gått igenom hela processen. Adrenalin och surrealism har övergått i glädje, lättnad och matthet. Det är väl det som händer när adrenalinet avtar… Men jag är otroligt glad över denna vinst såklart

Blev det en klassisk segeröl efteråt?

Haha ja faktiskt. Jag satte mig ner då jag inte hade familjen i närheten och sänkte ett par stycken och kollade igenom finalbordet. Sällan har det smakat så gott med öl. Lättöl förstås 😉

Enormt kul att följa allting under railstreamen. Det kändes som du fick spela alla typer av poker och växlade upp väldigt fint när du gick från shortstack till mellanstack och tillslut fick bomba på som CL.
Finns det något du känner att du behärskar extra bra av de tre även om CL såklart är roligast?

Ja det var ett intressant finalbord på det sättet. Att man fick va i alla sitser. En nyckel var ju mitt seatdraw. Det är ganska mkt behagligare att sitta till vänster om Adamo än tvärtom… Jag vet inte om det är något jag behärskar mer än det andra. Men jag är väldigt nöjd hur jag genomförde det här finalbordet. Jag gjorde nya saker i flera spots som jag tror är en klar förbättring i mitt spel.

Hur högt rankar du den här segern?

Det är ju min största vinst online och det är ett jäkla tufft fält. WSOP armbandet går först men det här är nummer 2, helt klart.

Vad händer rent pokermässigt härnäst? Något livestopp, stream eller annat inplanerat?

Jag siktar in mig på att spela några event under EPT Paris några veckor in i februari. Online kommer det att vara lite dötid ett tag framöver. Men mitt mål med pokern i år är att bita ihop och grinda ändå. Jag ska försöka uppskatta spelet även om det inte är några superspännande turneringar man spelar hela tiden. Jag ska även försöka ta mig mer tid att plugga. Empiriska undersökningar har visat att man kan bli vinstmätt efter sånna här dingar. Målet är att ändå agera professionell pokerspelare den närmsta tiden… Streams hoppas både jag och förhoppningsvis ni som läser detta att det blir en del här framöver 🙂

Tack för din tid och stort lycka till framöver!

Här hittarna stugans bästa pokerbonusar