Pinnacle

Pinnacle – Bolaget med hög återbetalning!

En artikel om varför Pinnacle är värd att ha i sin verktygslåda

Ibland blir det lite mycket lingo och nya ord när vi i stugan pratar. Det är lätt att glömma att alla inte har sysslat med sportsbetting så länge som en annan och även om man kan ha koll på sporten, så finns det alltid saker att lära om hur man ska tänka kring spelet. Därför kommer vi under kommande veckor djupdyka ännu mer kring spelteori här på hemsidan under vår avdelning bettingskola som redan nu har ett gäng artiklar. Så håll utikik där.

ev pinnacle

Det jag vill börja med är en enkel artikel om spelvärde och lite hur man ska tänka runt odds och sannolikheter. En stor del i det är att lira till högsta möjliga odds. Det finns ett antal sidor som vi brukar referera till som ”marknaden”. Den största och kanske bästa av dem är Pinnacle. Vi har delat den här artikeln tidigare, men den tål att delas igen. Just Pinnen är bra till mycket. Tex: Ha koll på oddsförändringar inför tipset, spela till hög återbetalning, inte riskera limiteringar och helt enkelt ha ett av de viktigaste verktygen för att vinna på din sportsbetting i längden. Artikeln vi pratar om hittar ni här: ”Lär dig förväntat värde – Bengan”

Vi rekommenderar varmt att man skaffar ett konto på pinnen och signar du via stugans länk, så stöttar ni oss och får såklart eviga VAR-beslut med er.

Signa Pinnacle med stugan här <3

I huvudet på Bengt Sonnert! I videon får du ta del av hur ett spelproffs tänker kring oddsmarknaden.

Utöver detta så använder vi alltid Pinnacles odds under vårat samarbete Sunday Night NHL.

Hade fint!