NHL Experten bild

Sixten från Prag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Halloj från Prag,

Ikväll väntar NHL-premiär mellan Chicago Blackhawks och Philadelphia Flyers och den matchen blir huvudfokus för undertecknad idag. Chicago har gjort några spännande förstärkningar under sommaren – inte minst Alexander Nylander, mer om honom om en stund – men som den uppmärksamme noterat tror jag inte att det räcker till slutspel i det långa loppet, även om de är på rätt väg. Robin Lehner i mål blir en otroligt intressant bekantskap att stifta, även om han när de här orden skrivs inte verkar spela ikväll.

På tal om målvaktsspel är Flyers dito inte helt perfekt och tränaren Vigneault sa förra veckan att ”de inte kan vinna med sånt målvaktsspel”. Men men, offensivt har man lite pjäser. Nu till de roliga bitarna. Spelen: Chicago Blackhawks defensiv behöver slipas en smula, men det gör å andra sidan Flyers också. Philly förlorade genrepet mot Lausanne (!) med 4-3 medan Blackhawks besegrade Eisbären Berlin med 3-1. Saker som egentligen inte betyder något. Men ändå. Flyers har förlorat alla försäsongsmatcher utom en, sex av sju medan Hawks tycks ha hittat något litet i alla fall, trots 0-6 mot Caps och 2-8 mot Bruins. Generellt tycker jag att en lina på 6,5 är för hög i alla NHL-hockey. Även om det bör bli en del mål i matchen känns linorna fel. Bethard erbjuder bara över 6,5 mål vilket är ganska mycket. Oddset 1,87 är för lågt. Jag tycker linan ligger fel och hittar ni över 5,5 till ett vettigt odds känns det bättre i min värld. Förra säsongen låg målsnittet på 6,02 mål per match.

Chicago känns mer komplett som lag, även om Flyers spets minst sagt kan mäta sig med Hawks. Hawks att vinna ML. 2,05 hos Bethard till en liten slant. Rak seger ger 2,55 för den mer äventyrslystne. Målskyttsspel? Målskyttsspel! Alexander Nylander 3.45 Svenska spel, Chicago. Vasst skott och spelar troligen med Kane och Toews en liten stund i alla fall. Alex har alla ingridienser i för att bli en målskytt av rang i NHL. Alex DeBrincat, Chicago 2.50 Svenska Spel. Vass skytt. Har, som kuriosa, aldrig nätat med ett slagskott i NHL. Bör få sina chanser mot ett svagt Flyersförsvar.
TV-peng på Jakub Voracek 3.45 Svenska Spel. Hemmasonen bör näta, no?

//Sixten[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]