Sommarlov och WCOOP

WE BACK!

Sommaren börjar lida mot sitt slut och hårdgrinden är tillbaka. Det är dags att kavla upp ärmarna och slakta allt och alla. Sommaren har varit bra och den har mestadels spenderats med familjen. Isak växer så det knakar och krypandet lär komma vilken vecka som helst. Även hunnit med lite golf och där går det lika halvknackigt som vanligt.

Men nu är det som sagt dags för hårdgrind. WCOOP/WPT har startat och jag är supertaggad. Första dagen var igår (söndag) och trots dålig sömn och tidig uppstigning så kände jag mig superfokuserad genom hela kvällen/natten. Det blev ett finalbord i BB215 på stars men slutade tyvärr 7a. Hade aldrig några marker i slutet så var ingen besvikelse direkt.

Tre dag2 blev det också. Först i 215 Opener (Bounty) på party och sen 215 PLO championship på party. Ganska små stackar men vi ska nog lösa någon run ändå. Bengan är vidare i både den och 2K versionen av samma Championship. Skickar med ett GL till chefen.

MEN jag är också vidare i en 2K PLO. Fast på Stars. ”Höstens” första skott för en titel är alltså i WCOOP-05-H 2100 PLO. Jag ligger dock 15/16 och fältet består mestadels av massa PLOgenier. Men drömmen lever. 72K$ och en fin pokal till vinnaren. Den tar vi sa polisen!

Jag kommer under seriernas gång mer använda bloggen som en typ av dagbok. Uppdatera resultat osv men kortare inlägg.

Missa inte heller att det är stream imorgon. Då jävlar kör vi! =)

Chatta