Saints-Bourne bild

Southampton – Bournemouth

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Southampton – Bournemouth | Spelstopp 15:59

Idag ska saints bli klara för en ny säsong i PL. Efter en hemsk höst så har spelet rättats till rejält på slutet och vi börjar känna igen hemmalaget. De var värda en vinst senast borta mot ett starkt Watford och har gjort många bra insatser på slutet. De möter ett upponer-lag i Bournemouth. Senast torskade de mot bottengänget Fulham hemma för att innan dess vunnit med 5-0 mot Brighton.

Saints har i stort sett full trupp, återigen med undantaget Vestergaard. Bournemouth däremot har nästan en halv startelva borta. Detta tillsammans med motivationsfaktorn, formen samt grundvärdering av lagen gör att jag tycker ettan är smarrig. Den har gått ner lite sen jag spelade första spelet till 2,05, men väljer att fylla på. Tror korrekt kan vara neråt 1,80!

Spel: Southampton@1,93 Svenska spel[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]Spela på :svenskaspel: Svenska spel med vår länk och hjälp till att bidra med tävlingar och annat godis vi kör i stugan [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_15 custom_title=”Senaste artiklarna” ajax_pagination=”load_more”][/vc_column][/vc_row]