stryktipspodden v.1 bild

Five-year plan

Stryktipspodden är här med årets första kupong att analysera. Det är en lurigare rad än vanligt då det vankas FA-cupen för hela slanten och många lag lär rotera i elvorna. Råder blir således att lämna in kupongen efter 15.00 då startelvorna släppts. Dybban hoppas, som den urbota romantikern han är, på att Luton kan skrälla borta mot ett skadedrabbat Bournemouth och rekommenderar spiken på Oxford mot National League-gänget Hartlepool. Bengan har i sin tur en fin spik-idé i Preston som tar emot ett sargat Norwich och drömmer om att Tranmere ska göra sitt livs match borta mot Watford. Häng med på alla analyser i podden.

Världspremiär!

Krönikören och magikern, Simon Lindell, har återigen fattat pennan efter några års frånvaro. Framöver kommer Dybban att bjuda oss på Stryktipsanalyser, inför varje runda! Gnugga glasögonen och smaklökarna för här kommer helgens FA-Cup buffé! Dybbans Stryktipsanalys hittar du HÄR!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta