Travpodden Elitloppet 2023

Elitloppet 3x Travpodden!

Elitloppet med trippelt Travpodden!

Med Elitloppet runt hörnet har inte mindre än tre avsnitt av Travpodden spelats in i veckan. Vill du ha en andel till helgens V75, så hittar du detta här!


Det började i söndags med den traditionsvanliga lucköppningen med Kristofer Axén. Det pratades om värför är det bra att vara i Etonnants försök, Åkes svala statistik, Patrics quiz, DD-omsättningen fryser inne för vinnarspelarna samt genomgång loppen lördag + söndag.

Avsnittet har du här ⤵️

På måndagskvällen ringde David Neves upp Mats Djuse som är en nyckelkusk under lördagen. De pratar om helgens styrningar. Så reagerade Castor The Star efter topploppet senast, svåra valet på fredag, brorsans pik, hans vinnare i Elitloppet och hur helgens spenderas mellan loppen.

Avsnittet har du här ⤵️

På onsdags eftermiddagen i en kvittrande trädgård ringde Patrik Skoglund och David Neves upp Daniel Redén som har tre hästar elitloppshästar. Daniel Redén går på djupet med sina tre Elitloppshästar, den är bättre än i fjol, varför man undviker snören på Herkules, lättningen till en eventuell final, varför han valde Santtu samt alla sina starthästar i helgen. Även den långsiktiga planen med Francesco Zet.

Avsnittet har du här ⤵️

David Neves och Patric Skoglund tar upp aktuella händelser i travets värld. Aktuella kuskar gästar och pratar om sina chanser inom travets elitserie. Travpodden kommer ut varje vecka under hela året förutom under sommaruppehållet som brukar vara i juli månad. Följ Travpodden på den kanal du föredrar bäst så missar du inte när de släpper nytt nästa gång.

Chatta