Adams Ammunition

Adams Ammunition: Leicester – Leeds

Leicester städar av Leeds!

Rekarna har tickat på bra här på hemsidan den gångna tiden och även om det blev stolpe in på Chelsea förra veckan så har vi jobbat på bra mot stängningsoddsen och fått betalt därefter. Inför nästa vecka tänker jag hugga Leicester redan nu då jag vädrar oddsdropp. Leeds är så oerhört iskalla att man definitivt är i farozonen att åka ur ligan om inget drastiskt händer.

Leicester gör visserligen en usel säsong men mot slutet har man haft en hel del otur. Förhoppningsvis håller man uppe spelet mot Leeds och får de poängen man förtjänar.

Spel: Leicester -0.5 @ 2.00 HAJPER – HÄMTA DITT 500 KR FREE BET HÄR

Leicester

Från Champions League-kandidat till cementerade på under halvan i tabellen. Året har inte varit roligt för Brendan Rodgers mannar men känslan är att laget kommer avsluta året på ett bra vis. De senaste matcherna har varit flera steg i rätt riktning och nu saknas egentligen betalning i form av mer poäng.

2-2 mot West Ham i en match man borde vunnit följdes av 4-1 mot Randers i Europa League. Senast mot Wolverhampton torskade Leicester med 2-1 trots kraftigt övertag på i stort sett alla siffror förutom i målkolumnen.

Till helgen skulle man spelat mot Chelsea, men den matchen är inställd och Leicester får således extra vila inför matchen mot Leeds och skadeläget ska kunna vara optimalt med tanke på detta.

Leeds

Herrejösses vad dåliga Leeds är. 6-0 i baken mot Liverpool senast och dessförinnan 4-2 mot United i en match man lyckades hålla jämnare än man borde gjort. Laget läcker som ett såll bakåt och Bielsa vägrar ändra på sitt sätt att spela fotboll. Det är beundransvärt men i det här skedet av säsongen rakt av dumdristigt.

Avsaknaden av Bamford och Philips är fortsatt extremt påtaglig och bägge lär högst troligen saknas även inför den här matchen, precis som lagkapten Cooper.

I stort sett hela klubben vilar på Rafinhas axlar och även om brassen är ruskigt fin så räcker det inte över tid, såklart.

Skadeläget är fortsatt mycket kritiskt i Leeds och spelet på banan är allt annat än bra.

Leicester – Leeds

Leicester gör en dålig säsong men det laget man kan ställa på banan mot Leeds är klart, klart starkare än vad de vita kan erbjuda. Leeds har släppt in smått otroliga 16 mål på sina senaste fyra matcher och har blott en pinne inspelad senaste 5. Det är faktiskt så illa nu att laget riskerar att åka ur. Burnley har hittat formen och Leeds känns just nu som en kandidat att faktiskt hamna bland de tre sämsta.

Leicester har som ovan nämnt spelat mycket bättre än resultaten visat senaste matcherna och när ett vidöppet Leeds kommer på besök så ligger det nära till hands att det blir islossning även för Leicester.

Kambi har fina odds på raka ettan som jag tror kommer sjunka framåt matchstart. Leicester må ha varit kalla i år men det Leeds presterat senaste veckorna är under all kritik.

Spel: Leicester -0.5 @ 2.00 HAJPER – HÄMTA DITT 500 KR FREE BET HÄR