Adams Ammunition

Adams Ammunition: Leicester – Watford

Leicester måste vakna och uppgiften till helgen mot Watford är perfekt

Jag har sugit på den här karamellen hela veckan faktiskt. Är Leicester till 1.70 bra eller dåligt. Min känsla har hela tiden varit att det är bra men jag har inte tryckt iväg för än precis just nu när jag såg att Bengan hade med Leicester i sin trippel inför helgen. Det var exakt vad jag behövde få se för att vara hundra på min sak. Leicester må ha varit bedrövliga i år men hemma mot Watford ska utsikterna för ett trendbrott vara väldigt goda.

Spela Leicester -0.5 på NORDICBET här och hämta 1000 KRONOR I BONUS PÅ SAMMA GÅNG!

Leicester

Rodgers mannar stod för ännu en choke under sluttampen av förra året och återigen missade Leicester spel i Europas finrum. Därefter har en riktigt risig säsongsinledning i år följt och skulle man förlora, eller rentav tappa poäng, mot Watford så kan man nog börja kasta sig med ord som kris och kraftiga problem för klubben. Jag tror dock, som ovan nämnt, att utsikterna för ett trendbrott här är mycket fina och oddsen på Leicester är fördelaktiga och för höga helt och hållet tack vare Leicesters bottennapp mot Chelsea senast och på andra sidan, Watfords mycket fina prestation mot Manchester United.

Truppen ser helt okej ut för Leicester med det stora avbräcket i Tielemans som med stor sannolikhet kommer saknas inför den här matchen också. Tielemans är superviktig för Leicester men laget ska ändå mot just Watford kunna klara sig bra ändå. Ndidi som varit Leicesters kanske viktigaste spelare de gångna säsongerna är tillbaka och ska starta här om inte något oförutsett sker de närmsta dagarna. Utöver det så hoppas jag Daka får mer speltid och i den här typen av matcher kan man ofta förlita sig på att den gode Vardy hittar in i poängprotokollet.

Sist men inte minst så har Leicester mellan stolparna en av Premier Leagues bästa målvakter i form av Schmeichel som återigen gjorde en jättebra match mot Chelsea trots nederlaget.

Watford

Watford kom in i säsongen med målet att överleva och det är ett mål man lär få kämpa för. Man har ersatt sin tidigare spanske tränare med den gamle räven Ranieri, som ju är en legend i just Leicester efter den overkliga skräll han utförde för ett par år sedan. Ranieri i all ära, men jag tror Watford får det tufft med kontraktet när alla omgångar spelats.

För första gången sedan andra omgången i princip så är Watford nu över strecket efter slakten av United senast. Jag tar inte ifrån Watford något, dom gjorde en fin match, men det United bjöd på kan rentav varit det värsta jag någonsin sett United göra och helt enligt plan försvann också Ole Gunnar från rodret efter matchen. Starkt av Watford men samtidigt får man inte dra för stora växlar av den vinsten med tanke på det overkliga bottensänke United varit de senaste omgångarna.

Speltips Leicester – Watford

Klubblegenden Ranieri kommer på besök med ett nytt lag och jag misstänker att Italienaren kommer mottagas som en kung på King Power Stadium. När matchen väl drar igång är det dock inget annat än seger för Leicester som finns på kartan och jag är trygg i min read på den här matchen. Leicester lyfter sig och till ett fint odds som är kraftigt influerat av den senaste tidens händelser gillas på hemmalaget. United spelades ner under 1.50 mot Watford på bortaplan och att vi då bjuds på 1.70 när Leicester spelar hemma kan inte vara helt korrekt. Leicester är inte sämre än United just nu.

Rodgers måste hitta tre poäng nu och mot just ett spretigt Watford ska möjligheterna vara så goda som de bara kan vara.

Vissa kanske håller 1.70 på ett formsvagt Leicester som lågt – Men jag personligen håller det som högt och jag tror det sjunker framåt matchstart.

Spela Leicester -0.5 på NORDICBET här och hämta 1000 KRONOR I BONUS PÅ SAMMA GÅNG!