Adams Ammunition

Adams Ammunition: Manchester United – West Ham

West Ham kommer störa ett för stunden uselt United

Det ser inte bra ut för Manchester United. Många, inklusive jag, trodde på en klar förbättring när Ole Gunnar fick kliva åt sidan men så har det inte blivit. Snudd på det motsatta faktiskt.

Osämjan inom klubben tycks bli värre för varje dag och det verkar bildats flera läger inom truppen där alla är missnöjda på något. Sedan Ragnick tog över har United mer eller mindre inte gjort en enda bra prestation än, sett till hur bra truppen trots allt är.

Jag upplever och tror att West Ham kommer göra livet surt för ett svajigt United på Söndag.

Spel: West Ham +0.5 @ 1.97 BETSSON

Manchester United

Det blev seger för United borta mot Brentford senast, men herregud vad illa det såg ut första 45. Det krävdes till slut en riktigt fin strut från vår egne Elanga för att United skulle kunna vinna i slutändan men spelmässigt under all kritik.

Matchen dessförinnan gjorde United sina bästa 45 minutrar på i stort sett hela säsongen i första halvlek mot Villa, men ändå blev man totalt uppkäkade i andra halvlek och Villa var rentav närmast att vinna den där matchen i slutändan.

Jag är verkligen noll imponerad av United även efter Ragnick tillträdde och inte mycket i min värld försvarar ett spel på United som stora favoriter mot West Ham som över säsongen faktiskt presterat bättre än de röda. Jag har svårt att tro att United kommer stå i de oddsen vi ser nu vid matchstart.

West Ham

West Ham blandar och ger en del men oftast gör man gedigna insatser mot ”de stora” lagen. Man har slagit både Liverpool och Chelsea i ligan i år samt pressat City ordentligt. Senast mot Leeds blev en rejäl missräkning och 2-3 i baken trots att man ägde spelet stora delar av matchen.

Känslan var ständigt att West Ham skulle lösa vändningen till slut men Leeds var oerhört effektiva och lyckades göra mål mer eller mindre direkt på avspark vid bägge tillfällena som West Ham kvitterade.

Soucek/Rice tillhör tveklöst toppen av innermittfält i ligan och dessa två herrar är mycket tunga att tampas med. Rice har ryktats till mer eller mindre varenda klubb den senaste tiden och brittens dagar i West Ham är nog snart räknade.

Tack vare ett par onödiga tapp mot Southampton och Leeds så är nu West Hams top 4 i stor fara. Bakomvarande Tottenham går som tåget och har matcher till godo. Poäng här blir livsviktigt för Hammers.

Speltips Manchester United – West Ham

Just som jag sitter och skriver den här texten så nås jag av informationen att Lindelöfs hem blev rånat under matchen i Onsdags. Ragnick ska ha bekräftat att Lindelöf som ett resultat av detta inte kommer delta i matchen mot West Ham. Vissa tycker Lindelöf är för dålig för Manchester United och det låter jag vara osagt, men solklart är det i alla fall att Ralf vill ha honom på planen, så det får ses som ett stort avbräck trots allt.

Vidare så ser West Hams truppläge mycket fint ut. Algeriet åkte ur AFCON med huvudet före vilket betyder att Benhrama kan bli tillgänglig redan för den här matchen. Via snöpliga poängtapp mot mindre namnkunniga lag den senaste tiden så är West Ham pressade att hitta poäng mot ett haltande United och jag tror man löser den uppgiften.

Osämja, stök och uselt spel från United i flera veckor mot ett West Ham som aldrig visar någon respekt oavsett motstånd. Vi laddar på The Hammers!

Spel: West Ham +0.5 @ 1.97 BETSSON