Adams Ammunition

Adams Ammunition: Tottenham – Brentford

Veckoomgång i Premier League med Brentford i fokus!

Efter att ha spelat över 2.25 på Brentfords matcher tre helger på raken med vinnande resultat så valde jag att avstå senast mot Everton, då det var just Everton på andra sidan planhalvan. Matchen slutade 1-0 till Brentford men målchanser fanns det gott om åt bägge håll. Nu återgår jag till standardspelet över 2.25 när Brentford bortaspelar mot Tottenham under Torsdagen.

Tottenham

Conte-effekten i Tottenham har inte direkt blivit så positiv som många kanske hade trott eller hoppats på. Laget har fortsatt mer eller mindre inte gjort en enda riktigt bra prestation under Conte och utöver 3-2-vinsten mot Vitesse i Conference League så är det bara en stapplande seger mot ett riktigt dåligt Leeds man kan hänga i granen så här långt. Matchen mot Burnley i helgen blev inställd och dessförinnan lyckades man med bedriften att förlora borta mot FC Mura med 2-1 trots att spelare som Kane fanns i startelvan.

Conte har redan varit ute i intervjuer och beklagat sig över den låga nivån i Tottenham och att det kommer ta lång tid att bygga upp. Vart resan med Conte och Tottenham tar vägen återstår att se men klart är det i alla fall att tre poäng mot nykomlingen Brentford under Torsdagen blir viktigt för att inte bli totalt cementerade i ingenmansland i tabellen.

Brentford

Brentford fortsätter att spela anfallsglad och fin fotboll med goda resultat. Man fick bryta sin (oförtjänta) förlustsstreak mot Everton och kan nu återigen kika uppåt i tabellen. Tooney hamnade i målprotokollet återigen efter en säkert placerad straff och fortsätter Brentford spela så fin fotboll som man gjort hittills så ska kontraktet för fortsatt spel i Premier League inte vara några som helst problem att fixa.

Även om jag avstod spel på övern mot Everton och matchen endast slutade 1-0 så var det återigen en match med heta målchanser åt bägge håll. 1.30 i XG för Brentford och 1.40 i XG för Everton vittnar ändå om att 1-0 var i lägsta laget.

Speltips Tottenham – Brentford

Det kryllar av offensiv klass i Tottenham och man nästan bara väntar på att det ska ta fart. Firma Son/Kane har varit långt ifrån fjolårsnivån och där finns det fortsatt ett enormt sparkapital för Conte att utnyttja om han lyckas hitta rätt nycklar och ingredienser. Mot just Brentford som inte tvekar när det kommer till att attackera även mot mer namnkunniga lag så bör Kane, Son och de andra få mer ytor än normalt sett mot nykomlingar.

Bägge trupperna är relativt skadefria och jag vädrar att vi kan få se en riktigt smällkaramell lagom till andra advent i den här matchen. Tottenham är piskade att hitta tre poäng och Brentford har egentligen inget att förlora. Brentford har bara misslyckats med att göra mål i en enda bortamatch i år, vilket var mot Crystal Palace i första omgången. I de flesta matcherna på bortplan i år har man faktiskt gjort två mål eller fler, där tre strutar senast mot Newcastle finns färskt i minnet.

Ett Brentford med ett fint facit när det kommer till målskytte på bortaplan mot ett Tottenham med Kane/Son framåt samt pressen av att vinna matchen bäddar återigen för en fin match i mina ögon med gott om målchanser. Linan på 2.25 (halva insatsen tillbaka vid 2 mål) är återigen för låg och jag tar spelet utan att blinka.

Speltips: Tottenham – Brenford ö2.25 mål @ 1.72 PINNACLE SPORTS