Adams Ammunition

Adams Ammunition: Watford – Chelsea

Chelsea inleder December med seger borta mot Watford!

Jag spelar oerhört sällan på Chelseas matcher eftersom att jag ibland har svårt att avgöra om det är hjärtat eller hjärnan som talar.

När jag väl väljer att spela på Chelsea så brukar det allt som oftast gå bra och inför Onsdagens match mot Watford så har jag analysen så pass klar i huvudet att jag känner mig trygg i att både spela och dela Chelsea -1.5 som tips. Att Chelsea är ljusår bättre än Watford i grund och botten vet alla, men just den här matchen tror jag blir extra jobbig för Watford.

HÄMTA 500 KR I BONUS på COOLBET OCH SPELA -1.5 CHELSEA @ 2.04 HÄR!

Watford

Trots knallsegern över Manchester United så vidhåller jag att Watford är ett av ligans sämre lag och framförallt upplever jag defensiven som oerhört rörig i allt för många moment i varje match. Jag rekade Leicester mot just Watford i förra omgången och fick rätt när Leicester vann med 4-2 utan att imponera speciellt mycket. Watford släppte till på tok för stora ytor för framförallt Vardy som fick sätta två efterlängtade baljor i rätt nät igen.

Ranieri må vara en gubbe som trollat med knäna förr och han kan säkerligen på något vis lyckas hålla kvar Watford men marginalen ner till strecket om så blir fallet kommer inte att vara stor. Truppen är trots allt bestående av en blandning av unga talanger ihop med ”rejects” som Cleverly, King och Sissoko som inte fått plats i några andra Premier League-trupper.

Watfords 13 inspelade poäng så här långt ska man vara nöjda med men ta då i beaktan att man redan mött flertalet av bottenkonkurrenterna. Tuffare tider väntar och December inleds alltså mot ligaledande Chelsea. I de få matcher som Watford stött på vassa anfallskonstalationer den här säsongen (United borträknat) så har man läckt bakåt utan stopp. Liverpool 0-5 och Leicester 4-2 och så vidare.

Chelsea

Chelsea tappade poäng mot Burnley i en match man nådde över 3 i XG, och Burnley mer eller mindre lyckades göra mål enda gången man befann sig på offensiv planhalva. En nästintill identisk match utspelade sig senast mot United och efter en jätteblunder av Jorghino blev det återigen delade poäng i en match Chelsea ska avgöra utan några problem med tanke på matchbilden.

Tuchell var inte glad efter matchen och Chelsea har nu vaskat fyra oerhört tunga poäng mot Burnley och Manchester United. Leicester fick betala ett dyrt pris för poängtappet mot Burnley och på samma väg tror jag Watford kommer få betala för tappet mot United. Inför matchen förväntas både Lukaku och Werner vara tillbaka i fullt slag och efter de senaste veckornas fadäser lär knappast Mason Mount sitta på bänken mera. Ziyech har troligen satt sin sista potatis på bra länge ifall övriga är friska och saknaden av den kliniska spetsen som kostat Chelsea poäng de senaste veckorna ska vara på plats under Tisdagen.

Kante och Chilwell må saknas men det ska spela mindre roll mot Watford. Det är betydligt viktigare att våra bästa spelare på sista tredjedelen återvänder och dessutom i ett läge där Chelsea nu med all säkerhet kommer vara oerhört noga med att avgöra matcher och göra det ordentligt för att undvika fler onödiga tapp.

Speltips Watford – Chelsea

Chelsea återfår flera offensiva spelare i fullt slag inför den här matchen och av det jag sett från Watfords försvar mot någorlunda kapabla anfall så tror jag det kan bli en mycket jobbig afton för hemmasupportrarna på Vicarage Road. Watford har inte visat över huvud taget ännu att man är kapabla eller drillade att stå emot ett lag av Chelseas kaliber i år och med de blå extra uppretade efter helgens match mot United så luktar det kross lång väg här.

Med förhoppningsvis Mason, Timo och Romelu tillbaka i elvan så gillar jag utsikterna för storseger i Chelseas favör här. Chelsea har haft förkrossande XG-siffror mot såväl Burnley som United och däremellan tvålade man dit Leicester så det stod härliga till. Jag har god tro på att utdelningen i målprotokollet kommer mot Watford. Det här tror jag enbart blir en fråga om effektivitet och inställning. Jag tror Tuchel sett till att bägge finns på plats inför matchen och Chelsea behåller serie-ledningen.

Coolbet har ett kanonodds jämför med övriga marknaden och jag blir inte förvånad om linan flyttas till -1.75 vid avspark.

HÄMTA 500 KR I BONUS på COOLBET OCH SPELA -1.5 CHELSEA @ 2.04 HÄR!