Adams Ammunition

Adams onsdagsdubbel!

Onsdagsdubbel där Coolbet har högst odds!

Det är nog första gången jag skickar ut en sån här dubbel men efter att ha scannat bolagens olika odds har jag hittat en kombo som betalar bra på Coolbet, i jämförelse med andra spelbolag. Vi hugger tag i AC Milan hemma mot Zagreb och stoppar in WBA rak seger och spelar dessa i en dubbel till nästan 2 gånger insatsen.

Rygga dubbeln och få 500 kr i bonus på COOLBET HÄR!

AC Milan @ 1.33

Helt okej förstamatch av Milan i Österrike, där man borde vunnit. En stolpträff på övertid ifrån var man till slut och därmed blir det här en trepoängare som mer eller minder måste plockas.

Zagreb stod för hela rundans största skräll senast när man besegrade Chelsea. Starkt såklart, men Chelsea stod för den sämsta insatsen klubben gjort på urminnes tider. Totalt oinspirerat och bara genomuselt rätt igenom. Helt ärligt var Zagreb inte ens bra, och det säger det mesta om Chelseas prestation.

Milan är regerande mästare i hemlandet och den röd-svarta delen av San Siro har suktat efter europeiska framgångar i många, många år.

Allt annat än vinst här får räknas som ett fiasko för Milan. Leo, Giroud och resten av gänget ska göra processen kort även om Zagreb parkerar bussen.

WBA @ 1.48

Coolbet har klart högst odds av samtliga bolag på WBA inför kvällens match med Birmingham. Springet är fortsatt iskallt för WBA som borde ligga i toppen, men istället ligger i botten. Kryssen radas upp trots att man är det bättre laget i varenda match och förr eller senare måste det lossna.

Mot Birmingham ska chanserna till seger vara godare än mot de flesta andra lag i ligan. Brums fick förvisso med sig en oväntad 0-1-seger mot Preston senast men klubben är i fortsatt kris med alla möjliga problem både på den sportsliga och ekonomiska fronten.

WBA var inför säsongen rankade som ett topplag och alla underliggande siffror tyder på att man är just det, ett topplag.

Högt odds på Coolbet och jag nyper direkt.

Totalodds: 1.98

Rygga dubbeln och få 500 kr i bonus på COOLBET HÄR!

Chatta