Borgs Bästa

Arsenal – Luton

Räcker med första halvlek i denna match – sen till utbetalningsluckan!

Spel: Arsenal -1.5 mål HT
Odds: 2.42
Spelstopp: 3:e April 20:30
Sajt: BET365

Rygga med 1500kr i spelkrediter (bonus) här!

Är det inte i den här matchen som Gunners skjuter Luton tillbaka till Jura-tiden? Tror det är god chans Lutonspelarna möter dinosaurier och olika typer av ödlor redan på vägen in till halvtidsvila.

Tänker närmast på att Arsenal har en ”halv poäng” tillgodo gentemot Pool och City i sin målskillnad och det försprånget vill man behålla. Också att det blir lite tuffare till helgen med Brighton (b) och nästa onsdag väntar Bayern München (h) i första CL-kvarten.

Truppläget är helt okej hos tabelltvåan och nu vill man snabbt ta igen de poäng man tappade till Liverpool i titeljakten.

Luton har haft en klart tuffare tid. Fixat två turliga kryss på slutet i en period som varit kantad av förluster. Forest fyra minuspoäng gjorde att laget åter kom på rätt sida strecket.

I helgen grinade olusten återigen Lutonspelarna i ansiktet. En ledning mot Spurs (b) förvandlades till en förlust i slutminuterna när Son slog in segermålet i 86:e minuten. Samtidigt fixade Nottingham en pinne mot Palace. Betydde återigen nedflyttningsplats för orangea laget.

Fortfarande många skador och frågetecken runt Lutontruppen inför den här matchen. Är det verkligen den här matchen man ska chansa med tveksamma spelare? Inte bättre vänta till viktiga hemmamatchen på lördag mot Bournemouth?

Lägger ett brantare spel och håller nere insatsen lite. Gillar dock oddset. Arsenal med -1.5 mål i halvtid hos Bet365 till 2,42 får bli onsdagsmackan.

Rygga med 1500kr i spelkrediter (bonus) här!

Chatta