Adams Ammunition

Aston Villa – Brighton

Ytor för Watkins när Villa tar emot Brighton?

Detta spel springer ur reken på Aston Villa, som lagt upp här: https://gamblingcabin.se/speltips/aston-villa-brighton/

Watkins ö1.5 Skott på Mål @ 2.42 UNIBET

Waktins har med sina 45 skott på mål i år palcerat sig top 5 på listan över spelare som träffat mål flest gånger i Premier League denna säsongen. Endast Rashford, Kane, Haaland och Salah är före.

Jag vädrar mer ytor än man kanske kan tro på förhand i den här matchen för Watkins när dennes lag är all-in för seger, samtidigt som Brighton troligen kommer rotera en hel del. Jag minns matchen mot Newcastle borta nyligen där Zerbi roterade kraftigt och det som följde var ett fullständigt bombardemang mot Brightons kasse.

Nu har Watkins haft det lite tyngre de senaste matcherna och således har oddset tryckts upp här. Jag tror dock den här matchen kan passa den långe britten perfekt, mot ett Brighton som ska rotera en del och bara tänker spela för att ha roligt. Det bör bli mer ytor än normalt framåt för Villa.

Det är väldigt sällan vi får upp emot 2.50 på 1.5-lina Watkins sedan nyårsskiftet och jag räds inte att han träffat mål färre gånger senaste tiden. En hel del tuffa matcher och lite dalande form absolut, men här vänder det!

Watkins ö1.5 Skott på Mål @ 2.42 UNIBET

Chatta