David Neves Australien Open 2022

Australien Open 2022 | FINALEN

Förutsättningar:
Units och sånt trams får andra syssla med men för att ge er en bild om hur bra ett spel är så kommer jag ha 100.000kr i startkassa inför turneringen. Jag vill verkligen vara tydlig med att startpengen inför ett sånt här event inte representerar min bankrulle. Jag har råd att förlora hela pengen och kommer ta en större risk än vad jag rekommenderar andra att göra om man arbetar utifrån en normal bankrulle.

Ni kommer märka ganska snabbt vad som är ett mediumspel och vad som är hög respektive lågspel. Men jag kommer spela på ett sätt där de 100.000kr förväntas räcka under hela turneringen. Jag kommer använda mig av alla tillgängliga bookies som finns. Allt från Asien till pinnenbetfair och vanliga EU-bookies. Jag kommer att spela där oddset är högst. Men räkna med att man kommer väldigt långt med betfair. Det går naturligtvis bra att köra allt på samma sajt om man mest vill hänga med för att det är kul.

Har du inte konto på Betfair så kan du signa upp här.

Har du inte konto på Pinnacle så kan du signa upp här.

 


Inför nattens Australien Open

Startsumma: 100.000kr
Fredagens resultat: -7500kr
Hur jag ligger hittills: -60570kr totalt

Levande spel: Inga

Tänker inte lägga någon större kraft på att summera semifinalerna men än att Berrettini inte tog vara på en gyllene chans att slå Rafael Nadal utan det kändes som att han var tvåa på bollen hela vägen. Han hade massvis med chanser men matchen kändes för stor för honom den här gången. Han var klart sämre än vad kan kan men fick ändå med sig ett set. Rafael Nadal går till final för att han har en av idrottsvärdelns bästa löphuvuden. Tennismässigt så har en en bra mot till toppformen. Övriga på hans halva som kommer underifrån borde se sig om i spegeln och undra hur man inte lyckades ta vara på den här chansen.

Tsitsipas hade lite momentum i ett par delar av matchen mot Daniil men efter 1-1 i set så kändes det bara som en tidsfråga innan Daniil skulle vinna matchen. Stefanos packade ihop i fjärde set när han kände att allt kom tillbaks men det är var helt enligt oddsen pre. Stefanos hade lite lägen här och där som inte togs. Totalt sett Daniil numret för stort.

Nattens match

Final i natt och jag får inse att mitt AO 2022 har varit en besvikelse. Fallet blir extra högt efter succén 2021 och jag fick inför turneringen många frågar om jag skulle blogga under årets turnering i år igen. Tyvärr så lyckades jag inte leva upp till förväntningarna och mest besviken är jag själv. Nu är variansen extra hård under en så pass kort turnering och jag kommer inte lägga mig och dö för att jag har backat under dessa två veckor.

Men med ett par kalla värderingar från mig sida så får jag nog ödmjukt konstatera att jag har lite att jobba på inför nästa Grand Slam som är Franska Öppna i maj/juni. Då har jag ofta fullt upp med annat och det är 20 grader på dagarna vilket gör turneringen mycket svårare att följa för min del. Jag vill ha revansch och kommer komma tillbaks i någon form framöver, får se hur.

Jag tror Daniil vinner finalen precis som marknaden men jag passar spel. Dock så kommer jag heja på Nadal för att det vore nöten om han tog sin 21a GS titel. Jag har dock svårt att se hur Nadal tennismässigt ska utmana Daniil i bäst av fem på hard court. Dock så kan det ske saker som inte är tennismässiga som får pendeln att pendla över till Nadals sida. Jag fattar dock inte hur det ska kunna ske.

Vi håller connection så ses vi i stugans övriga kanaler.

Out

/Neves