Vågor bakgrund

Speltips Tennis

Är du ett fan av tennis, även när det kommer till att betta och lägga odds? Då kan det vara väldigt givande för dig att ta del av våra speltips för tennis. Tack vare vårt stora intresse för sporten och alla de inblandade kan vi erbjuda riktigt grymma speltips och vassa rekommendationer på betting relaterade till just tennis. Vi har stenkoll på allt som sker (och ska ske) inom tennisvärlden och kan därmed ge er all nödvändig information och senaste nytt.

Kommande Speltips för Tennis

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds

Avgjorda speltips

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds
28 augusti 202311:00 TGC-Logo Gambling Cabin US Open – Specialbonus US Open Freebet + Boost Expekt Mix
11 september 202216:00 TGC-Logo Gambling Cabin US Open 10-11/9 US Open Tennis Pinnacle MIX
07 september 202215:00 TGC-Logo Gambling Cabin Speltips | US Open 7/9 US Open Tennis Pinnacle MIX
05 september 202216:00 TGC-Logo Gambling Cabin US Open 4-5/9 US Open Tennis Pinnacle Mix
03 september 202222:00 TGC-Logo Gambling Cabin US Open 3/9 US Open Mix Pinnacle Mix

Tennis tips från oss på Stugan

Oavsett om det gäller OS i tennis, US Open, ATP- touren eller något annan evenemang inom kategorin tennis kan du med våra speltips få idéer kring vilka odds just du ska placera. I och med att det idag är möjligt att spela på sport hos i princip alla bolag och på alla olika sätt du kan tänka dig ser vi flera anledningar till att våra speltips kan underlätta och göra skillnad.

I och med att vi förser er med all nödvändig information, och det i form av allt från välgjorda analyser och djupgående research till allmänna fakta och senaste nytt om vad som är aktuellt har du som spelare mycket att hämta hos oss. I våra speltips räknar vi med alla faktorer som kan vara avgörande för vilken typ av spel, betting och odds som är bäst för dagen!

Speltips tennis tävling

Vi ger tips inför alla tennisturnerningar

Något som framförallt är värdefullt för dig som vill spela på tennis i form av betting och odds är att vi på Stugan kommer med rykande färska och pålitliga speltips inför alla turneringar som ska sändas. Vi ger dig information om allt från de största turerningar som OS och US Open till ATP-touren och mindre lokala events.

Även de stora Grand-slam turneringarna räknar vi såklart in i vårt utbud av speltips. Det inte minst då just Grand- slam, det vill säga de fyra största internationella tennismatcherna, är de som är absolut mest populära att betta på inom tennisvärlden. Ju större intresset för betting är desto mer värdefulla kommer våra välanalyserade och genomtänkta speltips vara.

Olika sätt att spela på tennis

Kanske känner du för att spela på antalet gem i en match, att spela på en specifik matchvinnare som du tror på, eller att spela på antalet set i en match? Oavsett vilken form av bet på tennis just du vill lägga ett bet på är det ett faktum att du som spelare måste ha koll på vilka olika spelformer som är aktuella.

Även detta är information som vi på Stugan förser dig med då du väljer att ta del av våra speltips för tennis. Att spela på tennis behöver inte vara svårt, men det gäller samtidigt att du är medveten om vad som gäller för den specifika sporten i fråga och att du ser över vilka bet som passar dig.

Det bästa är att du som spelare kan ta del av all nödvändig information inför ett möjligt bet bara genom att besöka oss. Du slipper alltså samla på dig massor av egen kunskap kring sporten, spelarna, de olika turneringarna eller reglerna på egen hand. Istället kan du ta hjälp av våra tennis speltips och placera ett odds som du anser är bra.

Här är en översikt över hur man spelar på tennis:

Välj en spelsajt: För att satsa på tennis behöver du först välja var du vill placera dina vad. Det kan vara en traditionell bokmakare på plats, eller en online-spelsajt som erbjuder tennisbetting.

Registrera ett konto: Om du spelar online behöver du registrera ett konto på den valda spelsajten. Detta innebär att du anger personlig information och gör en insättning för att finansiera ditt spelkonto.

Välj en match och ett vad: Nästa steg är att välja vilken tennismatch du vill satsa på och vilket vad du vill placera. Detta kan vara ett vad på matchvinnaren, antal set, antal game, eller andra specifika händelser under matchen.

Bestäm din insats: Ange hur mycket pengar du vill satsa på ditt valda vad.

Bekräfta ditt vad: Innan du bekräftar ditt vad, se till att dubbelkolla att all information är korrekt och att du är nöjd med ditt val.

Följ matchen och resultatet: Efter att du har placerat ditt vad är det dags att följa matchen och se hur det går. Beroende på resultatet kan du antingen vinna eller förlora ditt vad.

Speltips tennis

Komplett information för bet och odds på tennis

När det gäller vadslagning och odds på tennis är det viktigt att förstå de olika typerna av vad som erbjuds och hur odds beräknas. Här är en komplett översikt:

Typer av vadslagning:

Matchvinnare: Du väljer vilken spelare du tror kommer att vinna matchen. Detta är den vanligaste typen av vadslagning på tennis.

Setvinnare: Du satsar på vilken spelare som kommer att vinna ett specifikt set i matchen.

Gamevinnare: Du satsar på vilken spelare som kommer att vinna ett specifikt game i matchen.

Handikappspel: Du satsar på vilken spelare som kommer att vinna med en viss marginal av spel, eller vilken spelare som får ett förhandikapp för att jämna ut oddsen.

Totalt antal game/set: Du satsar på om det totala antalet game eller set i matchen kommer att vara över eller under ett förutbestämt antal.

Setresultat: Du satsar på det exakta resultatet av seten i matchen.

Poängspel: I vissa fall kan du också satsa på poängspel, där du försöker förutse det exakta antalet poäng i ett specifikt game eller set.

Oddsberäkning:

Oddsen på tennis bestäms av spelbolagen och återspeglar sannolikheten för olika utfall av en match eller händelse. Oddsen representeras vanligtvis som decimaltal eller bråk, och högre odds indikerar en lägre sannolikhet för att händelsen ska inträffa, medan lägre odds indikerar en högre sannolikhet.

Decimalodds: Ett decimalodds på 2.00 betyder att om du satsar 100 kr och vinner, kommer du att få tillbaka 200 kr (inklusive din ursprungliga insats).

Bråkodds: Bråkodds är vanligare i Storbritannien och representerar förhållandet mellan den potentiella vinsten och insatsen. Till exempel, om oddsen är 1/1, betyder det att du vinner 1 kr för varje 1 kr satsad.

Betalningsmetoder:

Spelbolag och online-spelsajter erbjuder olika betalningsmetoder för att sätta in och ta ut pengar från ditt spelkonto. Vanliga betalningsmetoder inkluderar kreditkort, banköverföringar, e-plånböcker som PayPal och Neteller, samt förbetalda kort som Paysafecard.

Ansvarsfullt spelande:

Som med alla former av vadslagning är det viktigt att spela ansvarsfullt och endast satsa pengar som du har råd att förlora. Se till att du har en budget för spel och att du inte spelar under påverkan av alkohol eller andra substanser. Det är också viktigt att vara medveten om tecken på spelproblem och söka hjälp om det behövs.

Genom att förstå olika typer av vadslagning, oddsberäkning och betalningsmetoder kan du göra mer informerade beslut när det gäller att spela på tennis och andra sporter. Var noga med att välja pålitliga och licensierade speloperatörer och att följa deras regler och villkor för att få en positiv spelupplevelse.

Våra tennis tips för tennis är självklart gratis och tillgängliga för alla som önskar spela på en viss turnering, en viss spelare eller en viss match. Vi på Stugan tycker det är otroligt roligt om vi med vår kunskap, vårt engagemang och våra djupdykande analyser kan bidra till att du som spelare lyckas kamma hem en bit av kakan. Lycka till!