Bengt Sonnert Speltips

Bengans Bomb: Manchester United – Aston Villa

Det stökas i Manchester United men truppen inför kvällens cupmatch förväntas vara riktigt stark!

Ole fick gå men inte mycket har förbättrats sedan dess. United ser fortsatt trubbiga ut och problem i omklädningsrummet rapporteras det om ständigt. Oavsett så har jag fått nys kring information om en riktigt stark united-elva ikväll.

Informationen kan aldrig vara 100% för än elvan är presenterad men om vi är på rätt spår så bör oddsen gå ner på röd seger framåt kvällen.

Spel: United rak vinst @ 1.83 / Pinnacle Sports

Manchester United

Stökigt värre i United alltså trots att man har en trupp god att utmana de allra bästa i världen. Inför kvällens match har jag fått information om att Ragnick ställer ut en superelva och det ska räcka långt trots att Gerrard gjort ett fint jobb med Villa. Mittbackar ska vara Varane och Lindelöf med Shaw och Dalot på ytterbackspositionerna.

Det är inte bara backlinjen som är så gott som ordinarie. Framåt går snacket om att Ronaldo, Rashford och flera superstjärnor startar. Stämmer infon så är det tydligt att Ragnick vill få fart på laget. Detta är givetvis inte 100% men informationen är god nog för att jag ska ta en position i hopp om oddsdropp senare.

Aston Villa

Det är lite mer frågetecken kring hur Villa tänker starta matchen. Oavsett hur de startar så är jag trygg i ett spel på United oavsett. Det mesta talar ändå för en okej elva med Buendia och Ings framåt medan mittbacksparet Konsa/Mings bör få förtroende. Det där mittbacksparet har dock varit stökiga i år och bägge har legat bakom ett par baklängesmål vardera.

Gerrard har gjort ett fint jobb med VIlla än så länge även om matchen mot Brentford senast lämnade mycket att önska. Ett sent mål av Brentford rånade Dybban på 13 rätt i en match VIlla tappade från 0-1. Det var Gerrards första missräkning i protokollet då de andra förlusterna kommit mot lag han oddsmässigt ej bör ha haft någon större chans mot.

Speltips Manchester United – Aston Villa

Oddsen stiger på Manchester United och jag tror läget för att hugga hemmalaget är här nu. Får jag en snarlik elva den jag tror det blir så kommer trenden vända i takt med att officiell information börjar komma ut. Jag tror dessutom inte Gerrard är fullt så benägen som United att vinna den här matchen utan lägger mer fokus på matchen på Villa Park på Lördag.

United har som vi tidigare varit inne på en trupp väl god nog för top 4 i ligan och tillräckligt bra för att fightas om tiltar likt denna. Ragnick måste börja få fart på det sjunkande skeppet som United är just nu och det här är en utmärkt match att både vända trenden och få supportrarna med på tåget. Förlusten senast mot Wolves möttes med stor kritik och jag räknar med en comeback rent spelmässigt av United redan i afton.

Jag har som sagt anledningar att tro på en stark United-elva i afton vilket direkt leder mig till att spela United när oddsen nu tickat upp över 1.80. Jag vädrar oddsdropp lång väg framåt kvällen och gillar positionen såhär runt lunch!

Spel: United rak vinst @ 1.83 / Pinnacle Sports