Bomben analys andelsspel

Bomben 4/4 | 300 000kr extra!

Kvällens hockeybomb går inte av för hackor. 300 000 pix är adderat och menyn består av idel svenska bidrag. På Hovet väntar en ny holmgång mellan Djurgården och Mora och i Kvalserien har Halmstad och Piteå tuffa bortamatcher framför sig. Smaklig spis!

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 18:59
📈  Radförslag: 960kr

Match 1

🚨  1. Djurgården – Mora 3-1
Djurgården gick segrande från den första striden, med 3-2. Till stor del tack vare Viktor Andrén som var en av planens giganter på linjen. Kan Andrén fortsätta att spela på den här nivån kommer Diffen att bli svårstoppade, framförallt i matcherna på Hovet.

Mora var i många anseende det bättre laget i den första ronden. Masarna förde spelet och skapade flest och hetast målchanser – i spelet lika styrka vann masarna xG med ganska klar marginal. Kan Hermanssons gäng stå upp lika bra i det fysiska spelet på torsdag finns absolut alla chanser att såra “Honkens” armé.

Djurgården har varit Hockeyallsvenskans bästa hemmalag och på Hovet är de rättmätiga favoriter. Men med tanke på hur det såg ut i den första matchen kittlar ändå högre tecken på Mora, inte minst den lågt betrodda fyran. Runt 15 prollar lockar även ettan på Djurgården.

Match 2

🚨  2. Hudiksvall – Halmstad 2-0
Hudiksvall har fallit på målsnöret de senaste åren. Årets upplaga ser även stark ut och hälsingarna har absolut alla medel för att ta klivet upp. Hudik har varit det bättre laget i de två inledande matcherna, men i måndags blev det ändå ett magplask hemma mot Vimmerby (1-4) där VHC-keepern storspelade.

Halmstad har precis som Vimmerby sina styrkor i defensiven. Jacob Crespin har varit en av ligans bästa keeprar och försvarsspelet har varit solitt hela säsongen. Truppmässigt är dock inte Hammers på samma nivå som Hudik och häromsistens blev hallänningarna nollade av bröderna från Väsby (0-2) på hemmais.

Hudik ska hållas som det klart bättre laget i grunden och här känns det givet att plocka med lägre Hammers-tecken, gärna nollan. Samtidigt behöver det verkligen inte bli någon islossning för hälsningarna. Halmstad är trots allt ett starkt kollektiv med ett stabilt försvarsspel. Känslan är att man gå både högt och lågt på Hudik – läge för något “hål”.

Match 3

🚨  3. Väsby – Piteå 4-2
Väsby föll pladask mot Hudiksvall (3-6) i premiären, men i den andra omgången borta mot Halmstad (2-0) fick vi se mer cyniska bröder där Victor Olsson räddade samtliga 33 skott. Väsby har ett av HockeyEttans bättre spelarmaterial och när spelet väl klaffar har Hamburgarlaget haft en tendens att köra över sina motståndare i Renew Arena.

Piteå är långt ifrån lika stjärnspäckat men norrbottningarna ska för den sakens skull inte underskattas. PHC har varit inblandade i flera svängiga tillställningar i närtid och 7-1-segern mot Vimmerby i hemmapremiären var ett styrkebesked som heter duga.

Här finns det fog för att tro på en del mål. Båda lagens styrkor sitter i det offensiva spelet och senaste gången lagen möttes i Renew Arena slutade det 5-2 till bröderna. Höga tecken omfamnas på Väsby. Tvåan och den värdemässigt fina fyran känns som en sund utgångspunkt på bortalaget.

864 rader
1. Djurgården – Mora 1,2,3,4 – 1,34
2. Hudiksvall – Halmstad 2,3,5 – 0,1,
3. Väsby – Piteå 1,3,4,5,6 – 2,4

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta