Bomben analys andelsspel

Bomben 18/4-24

Det är dags att utse Rögles finalmotstånd. Match 7 i Skellefteå mellan SAIK och Frölunda har chansen att bli något alldeles extra, både spel- och målmässigt. I Kvalserien till Hockeyallsvenskan är det två blytunga fajter som ska spelas i både Hudiksvall och Väsby. Nu kör vi!

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 18:59
📈  Radförslag: 864kr

Match 1

🚨  1. Skellefteå – Frölunda 2-4
Frölunda har rest sig ur askan. 1-3 i matcher är numera 3-3 och en mäktig match 7 väntar i Skellefteå Kraft Arena efter att Innala och hans lagkompisar gjort jobbet inför fullsatt salong i Göteborg. Frölunda var där och då utan Ruohomaa, Nässén fick även kliva av efter Andreas Johnson olyckliga tackling (avstängd nu). Även utan dessa herrar under större delen av matchen gjorde VF en urstark insats.

Överlag känns hemmalaget en aning i obalans och en hel del pekar mot att nämnda finländare är spelbar nu. En centertank som vet hur man avgör sjunde och avgörande matcher. Fråga bara Leksand.

Ska Skellefteå orka hämta sig efter sina två raka förluster är frågan. Spontant känns det som momentum svängt över till Frölundas fördel. Gästerna har Innala i mäktig målform och firma Tömmernes-Folin glänser på backen. Skrällsiffror som VF:s fyra och femma hör tidigt hemma på bongen.

Match 2

🚨 2. Hudiksvall – Kristianstad 2-2
“Det låg i löfta” som Perra Johnsson skulle ha sagt. Kristianstad har fått maximal utdelning i årets kvalserie-spel och fångat poäng i parti och minut trots att spelet kanske inte varit på topp. Efter 2-4-förlusten mot Vimmerby senast fick skåningarna känna på hur det är att ta stryk igen under ordinarie tid.

KIK känner garanterat flåset i nacken och en av de tunga utmanarna är Hudiksvall. Värdklubben traskar förbi i toppen vid tre poäng här och ser vi till trupperna i stort håller vi detta som en helt jämn historia utan klar favorit.

Målmässigt är båda herrskapen nästan inkilade i varandra. Både Hudiks och Kristianstads snitt i gumpen är i kvalserie-spelet 2,38 per match, inkluderat förlängning och straffar. Framåt är det också nära inpå jämnt skägg där en liten fördel viktas till vänster. Ettor och tvåor på båda sidorna känns givet att krita ner. En värdemässigt rolig Hudik-fyra ger vi också utrymme tidigt.

Match 3

🚨  3. Väsby – Vimmerby 2-3
Är luften slut nu? Piteå skickade in ett 3-2-mål med drygt 30 sekunder kvar att spela i Norrbotten senast och Väsby-spelarnas ansiktsuttryck sa det mesta. Brödernas kommer med största sannolikhet få fortsätta sponsra ett Ettan-lag till hösten för är tanken att Fredrik Forsberg och hans lagkompisar ska svänga runt det här så krävs ett mirakel.

Vimmerby är i bättre skick. Skalpen mot Kristianstad senast var en blytung triumf där framförallt förstaperioden var rakt igenom lysande. Kan Hampus Sylvegård få samma effekt på sitt lag nu ligger tre poäng och väntar 60 minuter bort.

Formen talar för de tillresta samtidigt som vi alla vet hur bra Väsby kan spela när allt klaffar. Då 08-gänget måste vinna matchen under ordinarie tid tyder allt på att keepern plockas vid likaläge. Valet blir därför att sicksacka sig fram här och VIK:s tvåa och fyra spelas ut samtidigt som Tigrarna stolt visar upp ettan, trean och femman!

864 rader
1. Skellefteå – Frölunda 0,2,3,5 – 1,2,4,5
2. Hudiksvall – Kristianstad 1,2,4 – 1,2,3
3. Väsby – Vimmerby 2,4 – 1,3,5

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta