Bomben analys andelsspel

Bomben 21/9-23

Vi får äran att sätta tänderna i en mysig Hockeybomb under torsdagskvällen. Tre spännande SHL-matcher ska analyseras och som pricken över i:et är 300.000 kronor adderat från Svenska Spels sida. Nyckeltecken är Leksands nolla, HV:s femma samt Malmös fyra. Analyserat och klart, varsågoda!

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 18:59
📈  Radförslag: 1296kr

🚨  1. Leksand – Rögle 1-3
Det grinar emot Leksand! Masarna har inlett matcherna mot både Örebro och Frölunda på ett riktigt fint sätt men därefter rasat ihop och noterat dubbla nederlag. Är Hellkvists mannar dåligt tränade månne? Att LIF dessutom saknar kvintetten Karlsson, Caito, Kloos, Vejdemo samt Östman av olika anledningar gör knappast dalaklubben mer slagkraftig.

Rögle ser tunga ut och har fyra kedjor som inger respekt. Bandyklubben har skickat på rivalen Malmö en sen snyting i premiären och därtill grejat poäng borta mot Örebro.

Gästerna bär också med sig två vinster från åttondelen i just Tegera Arena i våras vilket kan bistå med bränsle till laget när jakten på tredje raka i Dalarna inleds. En skaplig nolla till vänster samt RBK:s fina femma utgör viktiga tecken i jakten på storkovan.

🚨  2. HV71 – Färjestad 3-2
Att HV71 tog stryk mot Linköping i premiären var knappast någon högoddsare. Jönköpings-klubben har alltid haft svårt mot Cluben hemma och trots 42-19(!) i skott så stod Högberg i vägen och Montén slet sitt hår i båset av frustration. En vecka har passerat sedan premiären och Tjurarna har kunnat gnugga prickskytte in i minsta detalj sedan dess.

Nu väntar Färjestad i Husqvarna Garden. Ett motstånd av extremt svår art men knappast ett omöjligt uppdrag. FBK har hittills bara fått lirat trissa på egen is och kommer bli hårt ansatta av ett frejdigt hemmalag, men också av ett bestialiskt tryck från läktarna.

Liten fördel HV71 skulle vi säga och detta ska också synas då vi dunkar in tvåan till femman till vänster och väljer att testa ettan till fyran på högersidan.

🚨  3. Malmö – Frölunda 3-2
Rödhökarna har visserligen, likt Leksand, ramlat ihop under sista tredjedelen av matcherna mot Rögle och Växjö men spelet ser tämligen välpolerat ut och nyförvärv som Kuokkanen och Quine har imponerat.

Frölunda kan inte vara nöjda med sin insats mot Leksand i lördags, trots seger. Rönnbergs grabbar spelade naivt i powerplay och såg även i fem mot fem-spelet stundtals ganska vilsna ut. Tom Nilssons uttåg mot masarna betyder att VF ser ganska tunna ut bakåt, därtill väntar göteborgarna på att Tömmernes ska steppa upp.

MIF har vid fyra av sina fem senaste matcher mot Frölunda grejat minst en pinne och vi tänker oss att scenariot blir liknande nu. Svenska folket kommer titta åt höger i Skåne när det kommer till Bomben-strecken vilket öppnar upp för guldnummer som MIF:s fyra att ta plats, likväl som gästernas etta.

1296 rader
1. Leksand – Rögle 0,1,3 – 2,3,5
2. HV71 – Färjestad 2,3,4,5 – 1,2,3,4
3. Malmö – Frölunda 2,3,4 – 1,2,4

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100