Bomben analys andelsspel

Bomben 24/11-22

Tre stekheta SHL-matcher och 300.000 kronor i extrapengar på Bomben. Sämre kan man ju ha det på en torsdag. Släpp fotbolls-VM en stund så går vi för tre gröna bockar och skönt klirr i kassan. Häng med!

Få 100kr i välkomstbonus

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 18.59
📈  Radförslag: 972kr

Match 1

🚨  1. Leksand – Brynäs 3-1
Efter två raka förluster var det viktigt för Leksand att få smaka på segerns sötma igen även om det dröjde till en (usel) straffläggning innan segern var bärgad. Emil Heineman satte dit det enda målet på hela sju omgångar.

Den litauiske keepern Armalis blev således stor hjälte och både målvakts- och försvarsspelet har fungerat helt okej under hösten. Inte minst på hemmais där Leksand har släppt in en bra bit under två mål per match i snitt.

Brynäs tog en stark bortaseger mot Färjestad i den senaste omgången, men har inte vunnit borta mot LIF sedan 2017 och känslan är att besökarna får svårt att hitta nätet denna torsdag. Nollan och ettan på gästrikarna ser riktigt aptitliga ut. Måla inte på för högt på Leksand heller.

Match 2

🚨  2. Luleå – Timrå 2-0
Luleå tog sig vidare till kvartsfinal i CHL genom att slå ut Wolfsburg och det bör ha gett en boost till självförtroendet. Frågan är bara hur mycket det har slitit. Ward fick chansen mellan stolparna då, men här kommer Lassinantti kliva in från start igen och han ser hur lugn och trygg ut som helst.

Backbesättningen med Gustafsson i spetsen håller högsta klass och det blir inte enkelt för Timrås anfallsstjärnor att få utrymme i Björnarnas zon. I snitt blir det runt fyra mål per match som Luleå är inblandade i och något målkalas är inte att vänta denna gång heller.

Timrå har gjort en klart godkänd säsong så långt och i Pääjärvi, Hanzl, Dahlén och Lander finns det matchvinnare. Detta är dock en av seriens tuffaste uppgifter och frågan är om gästerna överhuvudtaget lyckas få hål på Luleås fantomkeeper. Strecka lågt på båda lagen.

Match 3

🚨  3. Färjestad – Malmö 2
Malmö har gått riktigt tungt i SHL under en längre period och står nu på fem raka förluster. Den senaste segern kom i den svåra bortamatchen mot Frölunda för ett bra tag sen, men Rödhökarna visade åtminstone prov på god moral när de hämtade in 0-2 till 2-2 mot Leksand för några dagar sedan även om det sedermera blev stryk i straffläggningen. Adam Ollas Mattsson stod för två assist då, men har defensiven som sitt adelsmärke. Det är främst Händemark, Söderberg och bröderna Westerholm som måste steppa upp i offensiv zon.

Färjestad torskade hemma mot Brynäs senast det begav sig och har faktiskt förlorat tre av sju hemmamatcher i seriespelet. FBK har bara vunnit en av sina fem senaste hemmamatcher mot Malmö under ordinarie tid och detta kommer bli tätt och jämnt. 2-4 på båda lagen blir bra då vi har med gott om låga tecken på de andra matcherna.

972 rader
1. Leksand – Brynäs 1, 2, 3 – 0, 1, 2
2. Luleå – Timrå 0, 1, 2, 3 – 0, 1, 2
3. Färjestad – Malmö 2, 3, 4 – 2, 3, 4

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta