Bomben analys andelsspel

Bomben 28/3 | 900 000 kr rullpott!

Det är en lite speciell Hockeybomb som ligger framför oss. Vi ska nämligen “bara” kika på två matcher under torsdagen och därefter vänta in fredagens holmgång från Jönköping då game 7-mötet mellan HV71 och Oskarshamn ska avgöras. Som mäktig grädde på moset hittar vi över 900.000 kronor i rullpott utplacerad på denna bong där vi också synar ett gäng mäktiga drag. Analysen är klar. Nu kör vi!

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 18:59
📈  Radförslag: 960kr

🚨  1. Leksand – Frölunda 2-2
Leksand hade Filip Larsson på bänken i match 3. Den skicklige burväktaren har dragits med sjukdom den senaste tiden och fick från sin position vid sidan se Mantas Armalis släppa in två av tio skott och när därtill masarnas effektivitet framåt var svag blev det 1-2 i brakan och därmed också 1-2 i matcher. Har dalaklubben kvalitén för att bryta trenden och startar Larsson nu är frågan.

Rönnbergs lärjungar har kommit fint innanför västen på de blåvita och när Lasse Johansson dominerar spelet i sin kasse fullkomligt blir det knivigt för LIF att bryta igenom.

Sett till helheten över tre matcher är det masarna som leder på lite poäng, trots underläget i matchserien. I senaste förlusten noterades LIF för över 3,0 i xG och känslan är att dalaklubben har verktygen för att pressa in både två, tre och fyra påsar här. En större matta till vänster spelas ut och en något mindre till höger.

🚨  2. Linköping – Skellefteå 2-5
Skellefteå har visat otrolig styrka i och med tre raka övertidssegrar trots att SAIK tappat 3-0-ledningar i två av dessa matcher. Triumfen i Saab Arena under tisdagen kom i den sjätte perioden i och med ett Sandin Pellikka-mål i powerplay.

Östman och company vet att de gulsvarta är bäst i klassen när det kommer till special teams men likväl är det på botbänken Clubens spelare befunnit sig flera gånger om när avgörande sekvenser i samtliga av dessa matcher fallit. Nu ska östgötarna försöka ställa om och bryta den negativa trenden. Något som vi inte riktigt tror på.

Efter nederlaget senast var det drösvis med hängande blåklädda huvuden och av bara farten seglar gästerna iväg till en triumf som innebär 4-0 i matcher och en semifinal-biljett. Gästernas femma och sexa smakar värdemässig mumma och får således inte missas.

🚨  3. HV71 – Oskarshamn 2-3
Vi är framme vid vägs ände! För antingen HV71 eller Oskarshamn blir höstens hockeyspel en mindre trivsam historia i Hockeyallsvenskan medan det andra herrskapet får lira SHL-matcher i allt från Scandinavium till Löfbergs Arena.

HV hade chansen att smacka in matchbollen senast men utan att lyckas. Oket löste 4-2 hemma i Be-Ge Hockey Center och återigen var det Viktor Lodin som visade vem som är kvalspelets kung. Tre nya poäng från “Hasses son” och den stjärna som Filander behöver i kampen om att nypa fyra vinster mot Tjurarna från Jönköping.

Den stora frågan är givetvis om hemmalaget löser pressen. Varenda kotte vid Vätterns södra strand förväntar sig seger och det är ett ok som kan vara svårt att bära. Gästerna å sin sida har bara allt att vinna och petar besökarna in en tidig puck bakom Dichow kommer det bli en total press på HV-spelarna som vi inte tror att de klarar av att hantera. Pressa således upp högersidan något där framförallt fyran på IKO kommer rensa friskt.

960 rader
1. Leksand – Frölunda 1,2,3,4 – 2,3
2. Linköping – Skellefteå 0,2 – 2,3,4,5,6
3. HV71 – Oskarshamn 0,1,2,3 – 2,3,4

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta