Champions League - Grupp C

Champions League – Grupp C

Champions League – Grupp C

Fina Champions League väntar återigen runt hörnet och jag tänker ge mig på en liten gruppgenomgång och lag för lag kikar på vart vi kan tänkas finna spelvärden. Mer behöver inte sägas, utan vi kör igång direkt.

Placering enligt oddsen:
1. Bayern Munchen
2. Barcelona
3. FC Inter
4. Vitoria Plzen


Min tippning:

1.Bayern Munchen

Dödens grupp får anses vara den här, grupp C. Enligt många Italiens bästa lag, mot Tysklands överlägset bästa lag och troligen i år Spaniens bästa lag. Svettigt, minst sagt.

Bayern får dock hamna högst upp på förhandstipset trots att lagets storstjärna Lewandowski nu återfinns på andra sidan planhalvan i Barcelona. Mané har kommit in och öppnat bländande bra, i polackens frånvaro.

Vidare så fortsätter Bayerns yngre garde imponera och Musiala blommar allt mer ut som en total världsstjärna.

Vad gäller spel på utfallet i gruppen så avstår jag spel kring BM, men plockar ett lir hos Kambi på Mané att bli bäste målskytt i laget, till 2.40.

Mané bör bli lagets centrala anfallspunkt och vara den som aldrig roteras ut på bänken. Sané och Gnabry är närmast utmanare på oddsen men ingen av de bägge är i närheten av samma notoriska målskytt som Mané är.

Mané flest mål i BM @ 2.40 – Unibet

2. Barcelona

Mycket kan man skriva om Barcelona och klubbens tillvägagångssätt under transferfönstret, men när allt kommer omkring så står det nu ett bygge under Xavi som ser fullständigt brutalt ut på pappret.

Lewandowski, Koundé, Raphina, Christensen och ett par till rakt in i klubben och fortsatt vantarna på Pedri, en helt pånyttfödd Dembele och många fler bäddar verkligen för ett par bättre år för katalanerna framöver.

Det enda frågetecknet så här tidigt är väl om truppen är tillräckligt sammansvetsad för att orka slåss med de allra bästa redan nu.

Fighten mellan Lewandowski och Bayern blir gruppspelets stora behållning och i slutändan tror jag Barca tar sig vidare utan några större problem.

Mitt spel landar i Barcelona att ta sig längre än Real Madrid @ 2.50 hos Unibet.

Oddsen är höga på Barca för att man har den grupp man har, medan Real Madrid ska ta sig vidare från sin plättlätt. Min bestämda take är dock att Barca inte kommer ha några större problem här och att Real Madrid aldrig kan upprepa fjolårets guld.

3. Inter

Inter blir placerade trea i gruppen men ges relativt goda chanser till avancemang sett till oddsen. Det är något jag tror är helt fel och jag tror Inter är långt, långt bakom ovanstående två lag.

Visserligen okej start i ligan men segrarna har varit mot tre förmodade bottenlag i Spezia, Lecce och Cremonesse. När väl något form av motstånds stöttes på i form av Lazio så blev det gurka direkt och 3-1 i baken.

Vad gäller transfers har inte mycket alls gjorts mer än att Lukaku återvänt och det gamla gardet av Perisic, Sanchez och Vidal skeppats iväg. Lukaku i all ära men den mannen har sällan varit de stora matchernas herre och här är det sannerligen stora matcher som väntar.

Oddsen ger som sagt Inter okej möjligheter att klara avancemang, något jag inte alls håller med om.

Inter att INTE ta sig vidare från gruppen @ 1.90 på BET365 gillar jag skarpt.

4. Viktoria Plzen

Kul för Plzen att delta, men här blir det inget annat än uttåg. I en grupp likt denna kan knappt en poäng förväntas plockas och vi skriver bara av Plzen som gruppens slagpåse.

Chatta