Fotboll-speltips

Champions League Trippel

Champions League är tillbaka!

Champions League kliver in i andra omgången här tisdag/onsdag och vi har hittat en boostad trippel på Betway med bra värde. Fint komplement till övriga spel som gubbarna kommer med i sin CL-genomgång samt stream här måndag & tisdag.

Match 1

I förra rundan fick vi se Manchester United dra på sig rött och tappa en 1-0 ledning borta mot Young Boys och här och det är helt plötsligt börjat gunga lite i båten för den gode Ole G. Här är det inget annat är 3 poäng som gäller när Villareal kommer på besök. Att United vinner står just nu i 1.52 som högst. Kanske aningen lågt, men ändå relativt rimligt.

Match 2

Bayern München är andra laget i den här trippel. De fortsätter att krossa allt motstånd både i egna ligan och ute i Europa. Nu kommer Dynamo Kiev på besök, som kryssade i första omgången mot Benfica. Här står München föga förvånande i 1.11 på oddset. Detta kan mycket väl bli 3/4-0 på Allianz Arena.

Match 3

Barcelona är det sista laget i denna trippel. Kommer från en snöplig förlust hemma mot just Bayern, där man inte mäktade med att få iväg ett enda skott. Men den insatsen ska vi inte dra några större växlar av, utan vi kan förmodligen sitta ganska lugnt i Barca-båten trots all hets efter den lite svalare starten av säsongen. Här står de i 2.54 borta mot Benfica. Det är på tok för högt, det här löser Depay och co.

Kombinerar vi dessa marknadshögsta odds så landar vi på 4,29 och vi får 5 gånger degen på Betway. Vilket innebär 16% övervärde.

Speltips: München + United + Barcelona till 5.00 på Betway

Missa inte Stugans Champions League magasin!

CL-Magasinet – Tisdags matcherna


CL-Magasinet – Onsdags matcherna

// Gamblingcabin